Red Hat lancerer nye løsninger, der hjælper virksomhederne med at navigere i hybridskyen

Med en ny udgave af OpenShift, bedre support til virtualisering og nye muligheder for håndtering af store Kubernetes-miljøer tager Red Hat det næste skridt mod realiseringen af visionen om give kunderne mulighed for at ”opbygge det, de har brug for, og implementere, hvor de vil.”

Red Hat lancerer nye løsninger, der hjælper virksomhederne med at navigere i hybridskyen 1
Paul Cormier, der er administrerende direktør hos Red Hat

Red Hat har gennem tiden opbygget en førende position på markedet, baseret på en dybdegående og langsigtet support til open source. Lige siden etableringen i 1993 har Red Hat spillet en aktiv rolle i samfundet, en forpligtelse, som fortsætter med uformindsket styrke.

Side om side med Google var Red Hat blandt de første til at bidrage til udviklingen af Kubernetes, og med introduktionen af OpenShift skabte Red Hat den platform, som gjorde det muligt for virksomheder trygt og sikkert, og med komplet support, at få fordel af Kubernetes, uden at skulle sige farvel til eksisterende applikationer.

Muligheden for samtidig at tage springet ind i tidens cloudbaserede applikationsudvikling og få glæde af den eksisterende infrastruktur har været en væsentlig faktor bag Red Hats succes med OpenShift.

Nu tager Red Hat det næste skridt til at rive muren ned mellem traditionelle og cloudbaserede applikationer, så kunderne kan opbygge det, de har brug for, og implementere, hvor de vil.

”Alle virksomheder har forskellige behov og står over for forskellige udfordringer, nogle har brug for at kunne skalere deres tjenester hurtigt for at imødekomme skiftende behov, mens andre ønsker at styrke kernen i deres IT-miljø. I stedet for at fokusere på et behov frem for et andet tilbyder Red Hat en fleksibel og åben portefølje af løsninger til vores kunder”, fortæller Paul Cormier, der er administrerende direktør hos Red Hat. ”Det kunne være at implementere verdens førende brugerdefinerede Linux-platform for at forbedre stabiliteten, men det kan også være at få fordel af branchens førende Kubernetes-platform til hurtigt at opskalere tjenesterne. Uanset hvad sker det understøttet af vores ekspertise, vores erfaring og vores dedikation”.

På Red Hat Summit i dag lancerede Red Hat en ny udgave af den brancheførende Kubernetes-platform OpenShift. Udgaven, version 4.4, giver blandt andet et bedre overblik og nye muligheder for at overvåge arbejdsbelastninger. Med udviklet integration med Red Hat Operators kan virksomhederne få tiltrængt styr på omkostningerne på specifikke applikationer i hybride cloudmiljøer.

Red Hat præsenterer også flere nye innovationer i form af såkaldte Technology Previews, blandt andet udvidet virtualisering i OpenShift baseret på open source-projektet KubeVirt. Hvor nogle leverandører anstrenger sig for at beskytte de ældre løsninger ved at tvinge Kubernetes ind i den eksisterende virtualiseringsteknologi, går Red Hat i den modsatte retning: Ved at integrere virtualisering i OpenShift kan virksomhederne enkelt udvikle, implementere og administrere deres applikationer på en moderne platform – hvad enten det drejer containermiljøer, virtuelle maskiner eller forskellige typer serverless-applikationer. Med OpenShift kan de ligge side om side, og kunderne kan dermed tage endnu et skridt væk fra den fastlåsning, som proprietære teknologier kan indebære.

Et andet Technology Preview er Red Hat Advanced Cluster Management til Kubernetes, som løser de udfordringer, der kommer med store distribuerede Kubernetes-klynger. Den samler alt, der skal bruges til implementering og overvågning af OpenShift-klynger i stor skala, ikke mindst livscyklushåndtering og forskellige typer policydreven styring.

Lanceringerne på årets Red Hat Summit er et eksempel på Red Hats filosofi, at innovation handler om mere end blot at introducere nye produkter og tjenester, da virksomheden har lagt stor vægt på at fremhæve det underliggende økosystem med software, hardware og tjenester, som man opbygger. Ingen af lanceringer er afhængige af en enkelt cloududbyder eller en specifik hardwareleverandør.