Guide: Sådan vælger du din næste gamer stol
Hjem GAMING Sådan vælger du din næste perfekte gamer stol

Sådan vælger du din næste perfekte gamer stol

Af Redaktionen

At vælge den perfekte gamer stol kan være udfordrende, når man gerne vil tænke kvalitet, størrelse, funktioner og pris sammen.

Når man bruger mange intense timer foran computeren på Counter Strike eller FIFA, er komfort og ergonomi vigtigere end man går og tror.

Men hvordan skelner man imellem det store udvalg af gamer stole på markedet? I dette indlæg kan du blive klogere på hvilken gamer stol, du skal vælge.

Guide: Sådan vælger du din næste gamer stolDe første valg

Det første, du skal tage stilling til, når du skal købe en ny gamer stol, er mål og vægt. Ud fra din kropstype skal du kigge på sædehøjde, -bredde og -dybde. Dernæst ryglænshøjde, -bredde og -vinkel. Hvad er vægtkapaciteten, hvor meget sædeplads skal der være, og hvordan vil du fysisk kunne læne dig frem og tilbage. Svarene på de spørgsmål kan du nemt læse dig frem til og vælge en stol ud fra, men det næste skridt er at tage stilling til kvalitet og komfort.

Kvalitet, funktioner og komfort

Næst er det vigtigt at tage stilling til valg af kvaliteten på materialer og funktioner. En tyk, ergonomisk polstring på ryg, sæde og sider giver en optimal komfort og stabilitet, når du skal tilbringe flere timer i stolen. Hvis en gamer stol har koldskum i sædet kan dette samtidig bidrage til forøget luftcirkulation. En anden vigtig faktor at overveje er armlæn, hvor 4D-armlæn kan øge komforten og tilpasse sig armene lodret og vandret. Vigtigt at pointere er, at hvis du har optimal komfort til kroppen, kan din hjerne også følge bedre med i flere timers intensiv gaming.

Overvej gamer stolens udtryk

Det kan være vigtigt at overveje, hvilket udtryk din gamer stol skal have. Gamer stole findes i flere slags materialer, og det er værd at overveje, om du bedst synes om læder eller kanvasmateriale. Hvis du vælger en gamer stol i PU-læder, får du en åndbar stol, der ser cool og rå ud. Er du til gengæld mere til kanvas materiale, der typisk er fremstillet af hørgarn, får du en gamer stol, der er stærk og blød og har et mildere udtryk.

Gamer stole i alle prisklasser hos Av-Cables.dk

Hos Av-Cables.dk kan du opdage et bredt udvalg af gamer stole i flere prisklasser. Her finder du bl.a. de eftertragtede L33T gamer stole til under 1.000 kr., men også professionelle L33T gamer stole af særlig høj kvalitet. Når du handler gamer stole hos Av-Cables.dk, får du altid 60 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så du kan trygt og sikkert vælge din næste gamer stol her.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>