Brothers nye A3-inkjetprintere er et musthave for enhver virksomhed
Hjem NYE PRODUKTER Brothers nye A3-inkjetprintere er et musthave

Brothers nye A3-inkjetprintere er et musthave

Af Redaktionen

Brother lancerer nu en ny, professionel A3-inkjetprinterserie, der byder på hurtigt, omkostningsbesparende og miljøvenligt print.

Serien er kompakt og tiltænkt Brothers MPS (Managed Print Services), hvilket gør printerne til de perfekte partnere på kontoret. Driftssikre A3-printere med minimal nedetid og øget effektivitet.

Printerne fylder mindre end de fleste A3-printere, så de er nemme at placere på kontoret. De er udstyret med Brothers splinternye printhovedteknologi, der giver hurtig opstart og høj printhastighed samt meget driftssikkert print, hver gang.

Henning Elkjær, der er Nordic Marketing Director & Sales Director i Danmark siger: ”Vi er meget stolte over lanceringen af næste generation af professionelle A3-inkjetprintere, der kommer til at give Brothers kunder en stor konkurrencefordel. Disse printere er udviklet med vores nye, innovative printhovedteknologi, der sikrer vores kunder lynhurtige, holdbare print i professionel kvalitet, hvor som helst.”

Brothers nye A3-inkjetprintere er et musthave for enhver virksomhed”Foruden alle de højteknologiske funktioner, man forventer af en Brother-maskine, opnår kunderne også lav emission, lavt strømforbrug og store omkostningsbesparelser, uden at gå på kompromis med printkvaliteten. Det gør vores nye A3-printerserie til et godt valg til virksomheder.”

Med disse printere er der desuden mulighed for yderligere omkostningsbesparelser, i form af tilbehør som eksempelvis ekstra store blækpatroner og skalerbare papirskuffer, så virksomhederne kan reducere omkostningerne og opnå effektivt print, og samtidig bevare den høje kvalitet.

Den nye serie af A3-inkjetprintere kan købes hos Brothers forhandlere rundt omkring i landet.

HL-J6010DW er en A3-inkjetprinter med en printhastighed på op til 30 ipm og automatisk dobbeltsidet A3- og A4-print. Den har en 6,8 cm farvetouchscreen og to 250-arks papirskuffer samt en 100-arks fleksibel bakke. Kablet og trådløst netkort samt NFC-kortlæser. Kan også printe fra USB. Kan anvende XL-blækpatroner. Leveres med blækpatroner: 6.000 sider s/h (BK) og 5.000 sider farve (C/M/Y). Denne model koster kr. 3.199,- ekskl. moms og kr. 3.999,- inkl. moms.

MFC-J5955DW er en alt-i-én A3-inkjetprinter med print, scan, kopi og fax. Den har de samme funktioner som HL-J6010DW bortset fra, at den har en 8,8 cm farvetouchscreen og automatisk dobbeltsidet A4-print, -scan, -kopi og -fax. Derudover har den en 50-arks dobbeltsidet automatisk dokumentføder og kan printe fra og scanne til USB. Prisen er kr. 3.499,- ekskl. moms og kr. 4.374,- inkl. moms.

MFC-J6955DW er en alt-i-én A3-inkjetprinter med print, scan, kopi og fax. Den har de samme funktioner som MFC-J5955DW plus automatisk dobbeltsidet A3- print, -scan, kopi og -fax. Prisen er kr. 4.499,- ekskl. moms og kr. 5.624 inkl. moms.

MFC-J6957DW er en alt-i-én A3-inkjetprinter med print, scan, kopi og fax. Den har de samme funktioner som MFC-J6955DW plus tre 250-arks papirskuffer. Prisen er kr. 5.499,- ekskl. moms og kr. 6.874,- inkl. moms.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>