Samsung Electronics præsenterer ny 990 PRO SSD
Hjem GAMING Samsung Electronics lanserer ny 990 PRO SSD

Samsung Electronics lanserer ny 990 PRO SSD

Af Redaktionen

De lynhurtige hastigheder på 990 PRO reducerer indlæsningstider og øger reaktionsevnen, mens dens termiske kontrolløsninger sikrer optimal temperatur på drevet og en uafbrudt gaming-oplevelse.

Samsung Electronics lancerer nu den nye 990 PRO, som er en NVMe SSD med høj ydeevne baseret på PCIe 4.0.

SSD’en leverer hurtige hastigheder, energieffektivitet og er velegnet til grafisk krævende spil, herunder 3D-rendering, 4K-videoredigering og dataanalyse.

– Med konstante innovationer inden for gaming, 4K- og 8K-teknologier og AI-drevne applikationer, stiger forbrugernes behov for højtydende lagring. 990 PRO giver en god balance mellem hastighed, energieffektivitet og pålidelighed, hvilket gør den til et fremragende valg for gamere og professionelle,” siger Jani Laaksonen, produktchef hos Samsung i Norden.

Ekstrem ydeevne til en medrivende spiloplevelse

Med Samsungs nyeste V-NAND og en ny controller tilbyder 990 PRO-serien en PCIe 4.0-grænseflade med høj hastighed. SSD’en giver sekventielle læse- og skrivehastigheder på henholdsvis op til 7.450 MB/s og 6.900 MB/s, mens tilfældige læse- og skrivehastigheder er op til 1.400.000 og 1.550.000 IOPS. Med op til 55% bedre tilfældig ydeevne end 980 PRO, er 990 PRO særligt velegnet til tunge spil, kreative og produktive opgaver.

Samsung Electronics præsenterer ny 990 PRO SSDMed NVMe SSD’er kan du også drage fordel af den nyeste teknologi til spilkonsoller og spil. 990 PRO er drevet af NVMe og giver hurtigere indlæsningstider på pc’er og konsoller, hvilket skaber en mere medrivende spiloplevelse. I en test udført af Samsung med Forspoken (Luminous Productions kommende actionrollespil, der understøtter den nyeste teknologi til indlæsning af spil) var kortets indlæsningstid ca. et sekund sammenlignet med fire sekunder for en SATA SSD og 28 sekunder for en harddisk (HDD).

Udnyttelse af effekt og pålidelig termisk kontrol

Den nye SSD har et lavt strømforbrug og forbedrer drevets energieffektivitet med op til 50% ved sekventiel skrivning sammenlignet med 980 PRO. 990 PRO har desuden en nikkelbelægning på controlleren og en termisk spray-etiket til varmestyring. Samsungs Dynamic Thermal Guard-teknologi sikrer, at enhedens temperatur justeres inden for et passende interval.

SSD’en er også en fremragende løsning til opgraderinger af bærbare og stationære computere samt til selvbyggede computere, da den kan give et betydeligt ydelsesløft og høj energieffektivitet. 990 PRO er tilgængelig i Norden fra oktober 2022 med en vejledende udsalgspris på DKK 2.999 for 2 TB-modellen. En version med en kapacitet på 4 TB er tilgængelig fra 2023.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>