Samsung Galaxy S20 FE – de mest populære funktioner tilgængelig for flere
Hjem NYHEDER Samsung Galaxy S20 FE – de mest populære funktioner tilgængelig for flere

Samsung Galaxy S20 FE – de mest populære funktioner tilgængelig for flere

Af Redaktionen

Med Galaxy S20 FE tilbyder Samsung en mobiltelefon med et professionelt kamera, nye spændende farver og de bedste funktioner til en overkommelig pris.

Samsung Galaxy S20 FE – de mest populære funktioner tilgængelig for flereI dag præsenterer Samsung Galaxy S20 FE, den seneste tilføjelse til Galaxy S-familien. Samsung har lyttet til, hvad Galaxy-brugere over hele verden bedst kunne lide med S-serien og derefter samlet de mest populære funktioner i Galaxy S20 FE til en overkommelig pris. Resultatet er en smartphone med et max-out kamera, en stor skærm med 120 Hz opdateringshastighed og et kraftigt batteri. Telefonen kommer også i hele seks farver.

– Galaxy S20 FE er en del af S20-familien og en ægte premium-smartphone, men til en pris, der gør den tilgængelig for flere mennesker.

– Vi har lyttet til vores Galaxy-brugere og inkluderet de mest værdsatte funktioner i S-serien som tredobbelt kamera, 5G, skærm med 120 Hz og et stort batteri, som du kan regne med hele dagen. Derudover kommer den i seks forskellige eksklusive farver, så alle kan finde en model, der passer til dem, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Vis dig selv fra din bedste side

Samsung Galaxy S20 FE – de mest populære funktioner tilgængelig for flereGalaxy S20 FE er udstyret med kamerafunktionalitet, der giver brugeren værktøjerne til professionel skabelse og deling på et højt niveau. Blandt andet et innovativt 32 megapixel selfie-kamera, der gør det lettere end nogensinde at tage det perfekte selfie. Det ekstremt lysfølsomme kamera med en større billedsensor og mere effektiv brug af pixels gør det muligt at tage rigtig gode billeder, selv i mørkere omgivelser. Gennem AI-integration kan kameraet genkende og fjerne bevægelsessløring og foreslå de bedste billeder.

For at tage rigtig gode naturbilleder eller medtage detaljer i billedet fra lang afstand har Galaxy S20 FE en 30x Space Zoom, der kombinerer 3x optisk zoom med en højteknologisk digital zoom – en teknologi muliggjort af AI – for at komme tættere på og give billeder af højeste kvalitet.

Galaxy S20 FE har et stilfuldt design og kommer i en bred vifte af farver med seks valgmuligheder, så du kan finde den model, der passer til din stil. Den matte ryg minimerer fingeraftryk.

Den underholdning, du elsker – hurtigere og i højere kvalitet

Samsung Galaxy S20 FE – de mest populære funktioner tilgængelig for flereGalaxy S20 FE er klar til 5G, hvilket skaber helt nye muligheder for hurtigt at downloade tunge filer eller nyde multimedieindhold af højeste kvalitet, når du rejser og ikke har adgang til WiFi. Skærmen er en 6,5” Infinity-O Super AMOLED med 120 Hz opdateringsfrekvens. Dette giver et blødere og mere kompatibelt billede for maksimal seeroplevelse, uanset om du browser, streamer serier eller spiller avancerede mobilspil. Sammen med 5G og det valgfri Xbox Game Pass Ultimate får brugerne også adgang til topklassespil.

Kraft, man kan regne med hele dagen

Med det kraftige batteri på 4500 mAh undgår du bekymringen for, at telefonen dør, når man har mest brug for den. Med superhurtigopladning (25W) og trådløs hurtigopladning (15W) er der ekstra hurtig og nem opladning, når tiden kommer, og trådløs batterideling giver brugerne mulighed for at dele kraften i Galaxy S20 FE med andre kompatible enheder. Efterlad opladeren til smartwatchet hjemme, når du skal på tur, eller hjælp en ven, der er ved at løbe tør for batteri. Galaxy S20 FE er også vand- og støvbestandig i henhold til IP68, perfekt til det nordiske klima.

Galaxy S20 FE har plads til alle dine apps, fotos og videoer gennem 128 GB eller 256 GB intern lagerplads og muligheden for at tilføje micro SD-kort til op til 1 TB ekstra lagerplads.

Brugere får også op til tre generationer af opdateringer til Androids operativsystem for den bedste sikkerhed og for at opleve fremtidens funktioner fra Samsung.

Samsung Galaxy S20 FE kan forudbestilles fra den 23. september og har salgsstart den 2. oktober med en vejledende pris fra DKK 5.199 for 4G-version og fra DKK 5.999 for 5G-klar version. Den fås i seks spændende farver: Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavendel, Cloud Mint, Cloud Navy og Cloud White.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>