Samsung introducerer Galaxy Book2 Business: Samsungs nyeste PC hjælper virksomheder til at håndtere hybride arbejdsmiljøer
Hjem SIKKERHED Samsung introducerer i dag Galaxy Book2 Business: Samsungs nyeste PC hjælper virksomheder til at håndtere hybride arbejdsmiljøer

Samsung introducerer i dag Galaxy Book2 Business: Samsungs nyeste PC hjælper virksomheder til at håndtere hybride arbejdsmiljøer

Af Redaktionen

 Samsung præsenterede i dag Galaxy Book2 Business; en kraftfuld ny PC bygget på vPro platformen og spækket med avancerede sikkerheds- og produktivitetsfunktioner med henblik på at hjælpe virksomheder mestre det nye hybride arbejdsmiljø.

”Vi befinder os i en ny tid, hvor hybridarbejde er normen.

Samsung introducerer Galaxy Book2 Business: Samsungs nyeste PC hjælper virksomheder til at håndtere hybride arbejdsmiljøerVirksomheder ønsker, at deres arbejdsstyrker og –indsatser skaber bedst mulig værdi gennem teknologi, der fordrer kreativitet, samarbejde, og produktivitet samtidigt med, at den beskytter de ansatte mod stigende cyber-trusler. Galaxy Book2 Business er en PC designet til den hybride arbejdsform, og har til formål at tilbyde virksomheder et fundament for øget sikkerhed, avanceret produktivitet og mulighed for at koble sig op på det fulde Galaxy-økosystem”, siger Claus Holm som er Landechef i Samsung Danmark.

Topklasse sikkerhed

Som fjernarbejde bliver hyppigere, bliver cyber-trusler ligeledes. Af samme grund retter virksomheder øget opmærksomhed hen på de fjernarbejdende ansatte, som i mindre grad har adgang til de samme sikkerhedsredskaber og -infrastruktur, der ellers er tilgængelige på kontoret.

Med Galaxy Book2 Business er det muligt at forhindre forsøg på infiltrering. Dette sker blandt andet ved hjælp af en Tamper Alert-funktion, der tracker og detekterer fremmed aktivitet på PC’ens systemer, og ved hjælp af en Hardware-baseret Root of Trust, som validerer BIOS og bygger troværdige chains mellem CPU’en, processoren og SPI-flash. Skulle det ske, at Galaxy Book2 Business bliver forsøgt infiltreret, er følsomme data sikre med BIOS auto-gendannelse – en funktion der detekterer trusler gennem PC’ens boot-proces, og som automatisk gendanner BIOS på en back-up-kopi, før skaden er sket.

Galaxy Book2 Business er udstyret med ekstra beskyttelseslag og topklasse support, der er skræddersyet til nutidens fjernarbejde. PC’en er bygget på Intel vPro, der yder troværdig sikkerhed og sammen med Intel Hardware Shield er hardwaren og OS bedre beskyttet mod angreb og malware. Ved at overvåge både BIOS og OS-niveauer, kan Galaxy Book2 Business hjælpe virksomheder med at holde både ansatte og data sikre. Derudover er enheden beskyttet mod kernel- og firmware-angreb med Microsoft Secured-Core PC (SCPC), der forhindrer systemet i at blive kompromitteret af ondartede koder.

Effektiviseret produktivitet over alt

Videokald er blevet en rutine i arbejdslivet, og Galaxy Book2 Business tilbyder optimal service og er skræddersyet til videomøder. Om du er på apps som Google Meet, Microsoft Teams eller Cisco Webex Meet, sikrer Studio Mode[2], at hvert et møde vil have et klart og professionelt udtryk. Auto-framing sørger for, at kameraet er fokuseret på dit ansigt og baggrundseffekter som sløret baggrund, minimerer distraktioner. Hver Galaxy Book2 Business PC filtrerer automatisk statisk baggrundslyde, så stemmer kommer klart igennem og sørger for, at alle ord er forståelige og tydelige.

Når du bevæger dig ind og ud af møder, kan det synes krævende at skulle indtaste dit login-kodeord flere gange. Med Galaxy Book2 Business’ IR kamera, kan autoriserede brugere logge ind med ansigtsgenkendelse, der giver hurtig og nem adgang til PC’en. Galaxy Book2 Business er derudover også holdbar til flere miljøer, så du hverken skal frygte fugtighed, ekstreme temperaturer eller højder.

En fleksibel Galaxy og oplevelser som forbinder os

Galaxy Book2 Business tilbyder de sikkerhedsløsninger og forbindelser som der findes i Samsungs økosystem. Ansatte kan anvende Samsung Account Single Sign-On-funktionen, som forenkler godkendelsesprocessen ved at kræve, at legitimationsoplysninger kun indtastes en enkelt gang. Samsungs nye blockchain-baserede Private Share giver ligeledes virksomhedskunder den sikreste platform til kryptering og deling af fortrolig information. Ansatte kan godkende adgang og indstille udløbsdatoer for hver fil der sendes, så fortrolige og følsomme oplysninger forbliver sikre. Skulle en ansat på noget tidspunkt miste sin Galaxy Book2 Business, kan vedkommende bruge Samsungs SmartThings Find til at søge efter og lokalisere Galaxy-enheden.

Som en del af Galaxy økosystemet kan Galaxy Book2 Business synkroniseres med smartphone-apps gennem Link til Windows, hvilket muliggør at kunne sende beskeder og lave opkald fra begge enheder. Crossover-appens kontinuitet gør det også muligt for brugere at vælge nyligt brugte smartphone-apps og åbne dem på deres Galaxy Book2 Business PC, så de kan fortsætte præcis hvor de slap. Samsung har også opdateret sin Quick Share-funktion og fusioneret den med Link Sharing, så brugere hurtigt og nemt kan dele arbejde med andre hvor som helst.

Tilgængelighed

Galaxy Book2 Business er tilgængelig fra starten af april på udvalgte markeder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>