Samsung lancerer Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung lancerer idag Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G

Samsung lancerer idag Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G

Af Redaktionen

I dag præsenteres Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G, der leverer en komplet mobiloplevelse med de seneste Samsung Galaxy innovationer til en fordelagtig pris.

Den nye Galaxy A-serie byder på en helt ny processor i kombination med Galaxys AI-kamera, en stor og fleksibel skærm, op til to dages batteritid, mulighed for 5G-forbindelse, et stilrent og tyndt design og avancerede tilsluttede oplevelser.

Derudover understøtter begge enheder løbende One UI og Android OS opgraderinger samt sikkerhedsopdateringer for at sikre en optimal brugeroplevelse.

– Alle fortjener muligheden for at opleve de fordele, som mobilteknologi kan have i vores liv. Med vores seneste lancering af Galaxy A-serien er det nemmere end nogensinde at opleve Samsung Galaxys innovative mobiloplevelse til en fordelagtig pris, siger Claus Holm, landechef hos Samsung Danmark.

Samsung lancerer Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G

Fantastiske billeder i alle situationer

Uanset om du skaber indhold eller deler det med venner, så tilbyder Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G en avanceret kameraoplevelse med mange af de kraftfulde funktioner fra Galaxy S-serien. Galaxy A53 5G’s firekamerasystem har et 64MP OIS-kamera med VDIS-teknologi, der hjælper dig med at tage skarpe billeder. Galaxy A53 5G kommer også med et 32 MP frontkamera i høj opløsning til tydelige selfies og videoopkaldsoplevelser.

Den nye Galaxy A-series innovative kamera drives af en helt ny 5nm processor, der ved hjælp af AI får hvert billede til at se fantastisk ud – selv i tilfælde med lav belysning. Forbedret nattilstand kombinerer op til 12 billeder samtidigt, så natbilleder bliver lysere og med mindre støj. Når brugeren optager video i miljøer med lavt lys, justeres Galaxy A-seriens billedhastighed (framerate) automatisk for at skabe lyse, klare videoer.

Den forbedrede portrættilstand fanger både dybde og motivkonturer mere præcist takket være dobbeltkameraer og kraftfuld AI. Med den sjove tilstand kan øjeblikke foreviges med legende filtre og effekter, der nu også fungerer med det ultravide kameraobjektiv. Photo Remaster puster nyt liv i gamle og lavopløselige billeder, og Object Eraser fjerner uønskede elementer fra billeder – for eksempel ’fotobombere’.

Maksimeret skærmoplevelse hvor som helst, når som helst

Den nye Galaxy A-series algoritme sikrer, at alle detaljerne på skærmen ses, og Samsung Galaxy A53 5G’s 6,5” Super AMOLED skærm har også en opdateringshastighed på 120 Hz, mens Galaxy A33 5G har en 6,4” Super AMOLED skærm og opdateringshastighed på 90 Hz. Derudover er den nye Galaxy A-serie nu udstyret med op til to dages batterilevetid og 25W Super Fast Charging.

Holdbart design

Den nye Galaxy A-serie er designet til at være moderne, funktionel og holdbar. Enhedens smalle ramme og Ambient Edge-design forbinder problemfrit kameraet med telefonen. Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G har Corning® Gorilla® Glass 5 og IP67 vand- og støvbestandighed, hvilket giver forbedret holdbarhed.

I august 2021 præsenterede Samsung bæredygtighedsmål for sine mobilprodukter, som de stræber efter at nå inden 2025. Med disse mål forpligter Samsung sig til at levere konkrete tiltag for at forbedre sine produkter. Galaxy A-serien bygger videre på dette arbejde ved at fjerne opladningsadapteren i mobilemballagen og reducere størrelsen på emballagen. Emballagen indeholder desuden FSC-certificeret papir, mens selve enheden indeholder genbrugsmateriale (såkaldte post-consumer materials, PCM) i sideknapperne og SIM-kortpladserne.

Begge enheder garanterer op til fire generationer af One UI og Android OS-opgraderinger og op til fem års sikkerhedsopdateringer. Disse funktioner giver også brugerne mulighed for at drage fordel af den nyeste software.

Forbundet og sikker oplevelse

Den nye Galaxy A-serie sikrer data og informationer ved hjælp af Samsung Knox. Når brugere gemmer private billeder, noter og apps, tilbyder Secure Folder et krypteret, digitalt pengeskab. Ved hjælp af Private Share kan brugerne kontrollere præcis, hvem der har adgang til filer og hvor længe. Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G vil også inkludere den nye Samsung Wallet, som gemmer alt fra boardingkort til kreditkort.

Galaxy A53 5G og A33 5G fungerer problemfrit med andre Samsung-enheder for en komplet Samsung Galaxy-økosystemoplevelse. Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G kan tilsluttes Galaxy Buds-serien. Med Galaxy Buds Pro er det muligt at opleve 360-lydteknologi med 3D-lyd, og funktionaliteten vil snart være tilgængelig på Galaxy Buds2 og Buds Live. Galaxy A-serien kan tilsluttes en Windows-computer med Link til Windows for nemt at kopiere og indsætte, overføre filer eller besvare opkald og tekstbeskeder.

Pris og tilbud ved forudbestilling

Galaxy A-serien vil være tilgængelig på udvalgte markeder i april, og Galaxy A53 5G fås i to hukommelsesstørrelser, 128GB og 256GB.

Galaxy A33 5G vejledende salgspris fra DKK 2.799.

Galaxy A53 5G vejledende salgspris fra DKK 3.399.

Tilbud ved forudbestilling på Galaxy A53 5G gælder mellem den 17.-31. marts 2022: Køb en Galaxy A53 5G og få et par Galaxy Buds Live i farven Mystic Black med i købet til en værdi på DKK 1.299.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>