Samsung viser en ny serie af forbundne produkter frem på det første europæiske Samsung Summit
Hjem LeverandørSamsung Samsung viser en ny serie af forbundne produkter frem på det første europæiske Samsung Summit 2023

Samsung viser en ny serie af forbundne produkter frem på det første europæiske Samsung Summit 2023

Af Redaktionen

På Samsung Summit vises produktinnovationer for 2023, der hjælper folk med at skabe ro i en opkoblet verden.

Samsung Electronics Co., Ltd., inviterer til det første europæiske Samsung Summit.

Her vil Samsung præsentere produktsortimentet for 2023 inden for tv og lyd, Smart Home og digitale produkter.

“Hos Samsung innoverer vi for at skabe oplevelser, der hjælper vores kunder med at spare energi og leve en mere bekvem livsstil. Fra brancheførende Neo QLED- og OLED-tv til vaskemaskiner, der bruger AI til at vælge den rigtige vasketid, og den rette mængde vaskemiddel og korrekt afmålt vand i tøjvasken, er vores produkter levende og forbundet via SmartThings,” siger Magnus Nørgaard, talsperson for TV og lyd i Samsung Danmark. “På Samsung Summit fejrer vi funktionerne i vores nye produkter, og hvordan de kan hjælpe kunderne til at leve en rolig og forbundet livsstil.”

Samsung baner vejen for teknologi, der opfylder behovene i en moderne verden med stadig voksende efterspørgsel efter oplevelser med tilsluttede enheder – f.eks. har en gennemsnitlig europæisk husstand 8-10 tilsluttede enheder. De nye banebrydende innovationer inden for tv- og lydenheder giver forbrugerne forbedrede interaktive oplevelser med forbundne funktioner. Det samme gælder nye digitale produkter, der kombinerer nye tilslutningsmuligheder med forbedret effektivitet og design.

Et smartere økosystem for underholdning

Den indbyggede IoT Hub giver en forbedret tilslutningsmulighed og kompatibilitet på Samsungs nye Neo QLED 4K- og 8K-tv. Det betyder, at man ikke længere behøver at købe en ekstra dongle til sine enheder. Dens 14-bit behandling og AI-opskalering muliggør funktioner som Shape Adaptive Light Control og Real Depth Enhancer Pro. Kombineret med Auto HDR remastering genererer disse et lysere og mere naturtro billede, der bringer dig tættere på dit indhold end nogensinde før.

Ligeledes er den nye 77-tommer S95C OLED-model, som også fås i 55-tommer og 65-tommer, udstyret med Quantum Dot-teknologi og Neural Quantum Processors, som forbedrer lysstyrken og farvegengivelsen.

Samsung viser en ny serie af forbundne produkter frem på det første europæiske Samsung SummitSamsungs nye Lifestyle tv-produkter og -funktioner tilbyder en seeroplevelse, der kan tilpasses både til indendørs med The Frame, The Serif og Sero og til udendørs brug med The Terrace. The Frame’s populære Samsung Art Store-layout bliver omorganiseret i begyndelsen af året. Med det kan man få vist kunstværker i alle størrelser, så man efterligner den virkelige oplevelse af at betragte kunstværket på et ægte galleri eller museum. Alle Samsungs nye 2023-modeller er forbundet med Samsung SmartThings-appen.

En førsteklasses og tilsluttet skærmoplevelse ville kun være komplet med en oplsugende lyd. Samsungs OLED og Neo QLED TV-serier er derfor integreret med Dolby Atmos og Samsung Object Tracking Sound (OTS), så lyde fra film, sport eller gaming kan panoreres til højttalerne og give den bedste atmosfæriske surround sound. Samsungs Smarte sortiment understøtter Q Symphony, når den er parret med en Samsung Soundbar, og det skaber grundlaget for at skabe en filmisk seeroplevelse ved brug af f.eks. AI Sound Remastering. Ved at parre et Samsung tv med en Samsungs Soundbars, som f.eks. de nye HW-Q990C og HW-Q610GC 2023-modeller, kan man også skabe rammerne for unikke underholdningsoplevelser.

Samsungs sortiment af imponerende skærme er også blevet suppleret med skærme til gamere. Samsung annoncerede sine nye tilbud til Odyssey, ViewFinity og Smart Monitor på CES 2023. På Samsung Summit vises premium gaming monitors som 43-tommer Odyssey Neo G7, 55-tommers Odyssey Ark og Samsungs seneste 77-tommer QD-OLED gaming tv.

Samsung er glade for at kunne annoncere sit nye, meget ventede tv-sortiment for 2023, som vil være tilgængeligt fra den 20. april i Norden. Serien bygger videre på sidste års multi-prisbelønnede kollektion med bemærkelsesværdige fremskridt inden for både funktioner og ydeevne.

Tilsluttede, tilpassede og smartere digitale produkter

Tjenester som SmartThings Energy sætter nu en ny standard for produkteffektivitet, og Samsungs nyeste husholdningsapparater giver brugerne nye måder at spare energi på. SmartThings Energy registrerer automatisk mængden af energi, der forbruges af tilsluttede Samsung-enheder, mens aktivering af AI Energy Mode kan gøre det lettere at reducere disse produkters energiforbrug ved at spore energiforbruget.

Ved at kombinere energibesparende potentiale med kraftfuld AI, problemfri tilslutning og førsteklasses designs, har Samsung udvidet Bespoke-serien. Det baner vejen for, at forbrugerne kan leve en mere personlig livsstil og styre deres energiforbrug enklere.

Med Samsungs 2023-serie 7 Bespoke AI Ovnserie kan man nu holde øje med madlavning via et indbygget webcam, der kan ses på SmartThings-appen. Det bidrager til en sjov og nem måde at tjekke maden på. Med Samsungs Bespoke Jet bliver støvsugning nemmere at gå til med kraftfuld ydeevne fra start til slut. Samsungs kraftigste og letteste stangstøvsuger leveres med en All-in-One Clean Station, som både tømmer støvbeholderen og oplader støvsugeren.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>