Smart microSD-kortlæser med OTG og USB-C

ADATA USB-C OTG-læser tilsluttes reversible USB-C porte i den ene ende og til USB-A porte i den anden ende, samtidigt med at de accepterer microSD-kort.

Smart microSD-kortlæser med OTG og USB-C 1
ADATA-422

Dette giver dig et vel af alsidighed, når du får adgang til data på tværs af forskellige enheder mens du er på farten. Den smarte teknologi i denne kompakte læser kombinerer to USB-port typer og microSD sammen i ét produkt, der passer i din lomme. Det er nemt at indsætte og udtage microSD-kort og det indbyggede svingdæksel kan ikke fjernes, så der er intet at tabe og hele oplevelsen er nem og problemfri.

Med USB-C OTG (On the GO) er alle dine billeder, dokumenter, videoklip og anden indhold tilgængeligt direkte og uden installation. Med op til 5 Gbps overførselshastigheder, flyttes selv store filer hurtigt, fri for irriterende ventetider på et bredt udvalg af enheder, lige fra smartphones og tablets til bærbare- og stationære computere. Del indhold, rediger filer, gem dokumenter, nyd musik og videoer – det er alt sammen tilgængeligt uanset hvor du er, takket være det mobilitetsoptimerede design.