Smart microSD-kortlæser med OTG og USB-C
Hjem Nyheder Smart microSD-kortlæser med OTG og USB-C

Smart microSD-kortlæser med OTG og USB-C

Af Redaktionen

ADATA USB-C OTG-læser tilsluttes reversible USB-C porte i den ene ende og til USB-A porte i den anden ende, samtidigt med at de accepterer microSD-kort.

Smart microSD-kortlæser med OTG og USB-C 1

ADATA-422

Dette giver dig et vel af alsidighed, når du får adgang til data på tværs af forskellige enheder mens du er på farten. Den smarte teknologi i denne kompakte læser kombinerer to USB-port typer og microSD sammen i ét produkt, der passer i din lomme. Det er nemt at indsætte og udtage microSD-kort og det indbyggede svingdæksel kan ikke fjernes, så der er intet at tabe og hele oplevelsen er nem og problemfri.

Med USB-C OTG (On the GO) er alle dine billeder, dokumenter, videoklip og anden indhold tilgængeligt direkte og uden installation. Med op til 5 Gbps overførselshastigheder, flyttes selv store filer hurtigt, fri for irriterende ventetider på et bredt udvalg af enheder, lige fra smartphones og tablets til bærbare- og stationære computere. Del indhold, rediger filer, gem dokumenter, nyd musik og videoer – det er alt sammen tilgængeligt uanset hvor du er, takket være det mobilitetsoptimerede design.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>