Storage-virksomheden Infinidat øgede salget med 40 procent i 2021
Hjem NYHEDER Storage-virksomheden Infinidat øgede salget med 40 procent (year-over-year bookings) i 2021

Storage-virksomheden Infinidat øgede salget med 40 procent (year-over-year bookings) i 2021

Af Redaktionen

Infinidat, en førende udbyder af enterprise storageløsninger, oplyser at de i 2021 øgede salget med 40 procent (year-over-year bookings), inklusive en stigning på hele 68 procent i sidste kvartal af 2021.

Virksomheden skriver i sin pressemeddelelse, at de har øget deres tocifrede vækst takket være tre løsninger, der er blevet rost i branchen – InfiniBox og InfiniBox SSA til primær lagring og InfiniGuard til moderne databeskyttelse, disaster recovery og cyberresiliens.

Infinidat opnåede en stærk vækst i 2021 og har leveret enterprise storage-løsninger, der giver markant forretningsværdi og teknisk værdi baseret på vores avancerede innovation og gode kundeoplevelser, siger Phil Bullinger, CEO for Infinidat, og fortsætter:

– Det har været et år med forandringer for virksomheden, og vores ekspansion afspejler vores dokumenterede vækststrategi og den hastigt stigende efterspørgsel efter Infinidats softwaredefinerede storageteknologi. Kunde- og partnervæksten, som vi opnåede i 2021, positionerer Infinidat i forhold til fortsat succes.

– Selv i Norden mærker man tydeligt den store interesse og behov for hurtige storageløsninger, der kan håndtere store datamængder med petabyte skalerbarhed.

Storage-virksomheden Infinidat øgede salget med 40 procent i 2021

Phil Bullinger

Vi leverer storageløsninger, der passer godt til de oplag og applikationer, som større moderne virksomheder efterspørger i vores region, udtaler Fredrik Arveskär, regionschef for Infinidat i Norden og Benelux.

Mere end 25 procent af Fortune 50-virksomhederne er nu kunder hos Infinidat, der bruger virksomhedens unikke InfiniBox og InfiniGuard til deres primære lagring, moderne databeskyttelse, gendannelse efter katastrofer, forretningskontinuitet samt cybersikkerhedsløsninger.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>