Stort sponsorat til Team Rynkeby
Hjem NYHEDER Stort sponsorat til Team Rynkeby

Stort sponsorat til Team Rynkeby

Af Redaktionen

Visma har netop indgået en historisk stor sponsoraftale med Team Rynkeby, som hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom.

Stort sponsorat til Team RynkebyVismas donation bliver det største kontant-sponsorat til Team Rynkeby Danmark i år og vil få afgørende indflydelse på den indsats, der gøres for børn med alvorlige sygdomme og deres familier, siger Team Rynkeby

Siden 2002 har Team Rynkeby sendt cykelryttere til Paris med det velgørende formål at støtte børn med kritiske sygdomme. Et initiativ, der gennem årene har indsamlet og doneret 345 mio. kroner til støtte for forskning og behandling. I år cykler rytterne fra København den 29. juni og ankommer til Paris den 6. juli.

Sponsor vil give håb

Turen bliver gennemført med mærkbar støtte fra Visma. IT-virksomheden har netop indgået en af de hidtil største sponsoraftaler med Nordens største velgørenhedscykelhold.

– Team Rynkeby er et fantastisk projekt, som vi er glade for at støtte op om. Alvorligt syge børn og deres familier må befinde sig i en fuldkommen ubærlig situation. De har brug for støtte og håb. Vi er glade for at kunne bidrage til initiativet. Vi har selv et håb om at vi kan være med til at lette hverdagen for de familier og børn, der står i en svær situation, siger adm. direktør Mads Rebsdorf fra Visma Software A/S.

Med sponsoratet bakker Visma kontant op om det arbejde, som Team Rynkebys 1.950 ryttere og 500 hjælpere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island gør for børn med kritiske sygdomme.

– I år har vi oplevet flot fremgang i antallet af sponsorer. Og Vismas sponsorat er i blandt de største nogensinde. Det glæder os, at en seriøs og professionel koncern som Visma har valgt at bakke op om Team Rynkebys arbejde. Vi er glade for den tillid og anerkendelse, vi oplever fra Vismas side, siger direktør Carl Erik Dalbøge fra Team Rynkeby Fonden

Behov for målrettet forskningsindsats

De penge som Team Rynkeby samler ind i Danmark i forbindelse med den årlige tur til Paris, går ubeskåret til Børnecancerfonden. Her bliver størstedelen af pengene anvendt til at finansiere forskning i børnekræft, så flere børn overlever til et godt liv.

– Børn med kræft kæmper en kamp de ikke kan vinde alene. Vi er meget taknemmelige for Team Rynkebys uvurderlige bidrag, der gør en stor forskel for kræftsyge børn. Børnekræft er et voksenproblem, der skal løses gennem ny forskning. Og som selvstændig, privat fond er Børnecancerfonden 100% afhængig af donationer. Derfor kan vi ikke takke nok for den flotte støtte, fremhæver direktør Marianne Benzon Nielsen fra Børnecancerfonden og fortsætter:

– Fonden finansierer størstedelen af den danske forskning i børnekræft, og selvom vi er nået langt, så dør 20 procent af alle danske børn med kræft ulykkeligvis stadig. Og halvdelen af dem, der overlever, lever med alvorlige følger af behandlingen. Det er derfor afgørende med de midler som Team Rynkeby, ved hjælp af deres sponsorer, donerer til forskning i børnekræft.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>