Storyblok lander 332 millioner i Serie B-investering i samarbejde med Mubadala Capital og HV Capital
Hjem FINANSIEL Storyblok lander 332 millioner kroner i Serie B-investering i samarbejde med Mubadala Capital og HV Capital

Storyblok lander 332 millioner kroner i Serie B-investering i samarbejde med Mubadala Capital og HV Capital

Af Redaktionen

Storyblok, et professionelt headless indholdsstyringssystem (CMS), der gør det muligt for udviklere og marketingfolk at levere indlevende oplevelser på enhver digital platform, annoncerer i dag ny 332 millioner kroners Serie B-investering.

Finansieringen sker i samarbejde med Mubadala Capital og HV Capital og med tilslutning af de eksisterende investorer 3VC og firstminute capital.

Storyblok lander 332 millioner i Serie B-investering i samarbejde med Mubadala Capital og HV CapitalStoryblok har tidligere rejst 78 millioner kroner.

Efter virksomhedens sidste finansieringsrunde i februar 2021 har Storyblok forøget antal ansatte med 500 procent på tværs af 38 lande og mere end fordoblet antal brugere, projekter og bureaupartnere. Den nye finansiering vil yderligere accelerere produktinnovationen, væksten ind på det amerikanske og europæiske marked – samt en udvidelse til APAC-området og væksten i økosystemet af partnere og apps.

Virksomheden blev grundlagt i 2017 af Dominik Angerer og Alexander Feiglstorfer, mens de arbejdede på et webudviklingsbureau. Det var deres frustrerende erfaring med traditionelle indholdsstyringssystemer og deres manglende evne til at finde et system, der ville passe godt til både udviklere og redaktører, som inspirerede dem til at bygge et headless CMS, der fungerer for alle typer af brugere.

Storyblok bruges i øjeblikket af 73.000 udviklere og marketingfolk fra over 130 lande med 110.000 aktive projekter. Ledende virksomheder som Adidas, Renault og Marc O’Polo bruger Storyblok til at organisere deres indhold og dele historier globalt og effektivt på alle digitale kanaler. Storyblok har hovedsæde i Østrig, men er globalt funderet med ansatte i 25 forskellige lande.

“Vi har været store tilhængere af Storyblok fra dag et, og den hastighed Storyblok har formået at skalere siden vores Serie A-investering, har været bemærkelsesværdig. Storybloks stærke organiske vækst er et reelt bevis på kvaliteten af ​​det produkt, Dominik og Alex har bygget, og vi er glade for at fortsætte vores partnerskab med Storyblok-teamet,” siger Fatou Bintou Sagnang, Partner hos Mubadala Capital Ventures.

“Som en ægte digital virksomhed med en global kundebase er Storyblok unikt positioneret til at spille en førende rolle på det globale marked for CMS. Virksomheden vandt hurtigt tiltroen fra vores investeringsteam på grund af Dominiks og Alexanders remote-first-filosofi, som giver dem enorme fordele i den globale skalering af deres produkt. Vi er glade for at samarbejde med Storyblok og deres innovative team og understøtte deres vækstambitioner,” siger Jannis Fett, investeringschef hos HV Capital.

Headless CMS repræsenterer den næste generation af indholdsstyringssystemer, der garanterer en væsentlig højere grad af fleksibilitet. Storyblok er det eneste headless CMS bygget til både udviklere og marketingfolk. Den kommende lancering af det helt nye Storyblok CMS vil bringe forbedringer til digital-asset-management, visuel redigering og realtidssamarbejde, der yderligere skaber et holistisk samarbejde på tværs af alle teams. Opdateringerne gør det endnu nemmere for virksomheder at have fuld kontrol over deres indhold i en verden, hvor indholdet skal være overalt på samme tid: websteder, mobil, IoT, metaverset og så videre.

“At ændre måden, hvorpå indhold administreres og publiceres online, er et ambitiøst mål, der kræver støtte fra dristige investorer,” siger Dominik Angerer, medstifter og administrerende direktør hos Storyblok. “HV Capital, Mubadala Capital, 3VC og firstminute capital ser det massive behov og muligheden for at gøre ‘publicer én gang, del overalt’ til den nye standard inden for enterprise content management.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>