tado° tilføjer nye produkter til porteføljen af intelligente termostater
Hjem NYHEDER tado° tilføjer nye produkter til porteføljen af intelligente termostater

tado° tilføjer nye produkter til porteføljen af intelligente termostater

Af Redaktionen

I dag lancerer tado° sit nye trådløse Smart Thermostat Starter Kit.

tado° tilføjer nye produkter til porteføljen af intelligente termostaterDette vil gøre det enklere for kunden at vælge sit produkt, det vil lette installationen og er kompatibelt med alle varmesystemer. Derudover lancerer tado° også sin nye Wireless Temperature Sensor, som muliggør mere præcis aflæsning, kontrol og komfort i boligen. Da de netop er trådløse, kan de placeres hvor som helst i rummet, så beboerne så nemt som muligt kan tilpasse rumtemperaturen på selve sensoren.

V3+ Starter Kit udvalget udvides

Det udvidede Smart Thermostat V3+ Starter Kit er kompatibelt med 95% af alle varmesystemer og giver dermed en hidtil uset integration og kontrol med alle mulige forskellige centralvarmefyr, uanset producent.

Hvis der ikke er en kablet rum-termostat forbundet til centralvarmefyret, så er det nye Wireless Smart Thermostat Starter Kit det helt rette valg. De to enkle Starter Kit muligheder, bestående af enten en kablet eller en trådløs variant, gør det både nemmere og billigere for kunden at vælge det rette set-up.

Nye Wireless Temperature Sensors

De nye trådløse temperatursensorer er udstyret med temperatur- og fugtighedsmåler og understøtter den praktiske, centrale styring af flere Smart Radiator Thermostats i et eller flere rum. Ved at adskille temperaturmåleren fra opvarmningskilden bliver det muligt at opnå en mere præcis og behagelig tilpasning af klimaet i det enkelte rum. Den gør det også muligt for hjemmets beboere manuelt at justere på selve enheden. Endelig er det muligt at placere de trådløse temperatursensorer, hvor end det giver mest mening at foretage målingerne, som fx på et børneværelse eller i en fugtig kælder. Wireless Temperature Sensors komplimenterer tado° Air comfort Skill, som giver brugerne mulighed for at overvåge indeklimaet og tilvejebringe en detaljeret indsigt og brugbare råd, der kan sikre et sundere indeklima.

I tråd med det prisvindende tado° design, har også Wireless Temperature Sensors det samme elegante ydre, der sikrer en ensartethed i hele tado° produktporteføljen. Sensorerne kan placeres hvor som helst i rummet og falder helt naturligt ind i omgivelserne.

Pris og tilgængelighed

  • Starter Kit – Wired Smart Thermostat V3+: DKK1.599,-
  • Starter Kit – Wireless Smart Thermostat V3+: DKK 1.799,-
  • Wireless Temperature Sensor: DKK 649,-

De nye Smart Thermostat Starter Kits og Wireless Temperature Sensors er tilgængelige fra i dag på tado.com.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>