TAG KAMPENS BEDSTE ØJEBLIKKE MED HJEM
Hjem NYHEDER TAG KAMPENS BEDSTE ØJEBLIKKE MED HJEM

TAG KAMPENS BEDSTE ØJEBLIKKE MED HJEM

Af Redaktionen

Siden februar har Telia givet tilskuerne i Telia Parken i København mulighed for at gense udvalgte kamphøjdepunkter på deres smartphones få sekunder efter, at situationen har udspillet sig nede på banen.

TAG KAMPENS BEDSTE ØJEBLIKKE MED HJEM 2Nu udvider Telia konceptet, så Telia Replay også virker hjemme i sofaen eller ved stambordet, når kampen efterfølgende skal evalueres med vennerne.

I februar i år lancerede Telia i samarbejde med bl.a. FC København funktionen Telia Replay. En funktion, der hurtigt er blevet populær blandt fodboldfans i Telia Parken. Over 10.000 højdepunkter er allerede blevet vist på mobiltelefoner i Telia Parken.

Konceptet har fra starten været at kombinere den autentiske stadionoplevelse med fordelene ved at se fodbold hjemme foran tv-skærmen. Med Telia Replay har du således mulighed for at gense mål, kampafgørende situationer og vurdere dommerskøn i tvivlssituationer – blot få momenter efter at situationen har udspillet sig nede på græstæppet. Dermed supplerer Telia Replay live-oplevelsen gennem en digital teknologi, der ikke tidligere er set i Danmark.

Et stort ønske fra fans

”Siden lanceringen i februar har vi indsamlet en masse værdifulde erfaringer om brugen af Telia Replay. Det er fx kommet bag på os, at det ikke kun er under selve kampene, at fans ønsker at bruge Telia Replay, men også i timerne efter kampen, når der skal analyseres og diskuteres højdepunkter. Med Telia Replay får du nemlig ikke kun adgang til mål og en håndfuld chancer, men måske 30-40 klip fra kampen, som du individuelt kan dykke ned i,” siger Gustav Berghog, der er privatkundedirektør i Telia.

Hidtil har Telia Replay kun været tilgængelig under kampen eller begivenheden på stadion – men nu udvider Telia nu konceptet.

”Når F.C. København på søndag møder FC Nordsjælland i Superligaen vil højdepunkterne for første gang være tilgængelige også efter kampen er færdigspillet. Og tre timer efter kampstart – eller godt en times efter kampen er slut – vil alle højdepunkter være tilgængelige også udenfor stadion. Det giver fodboldfans en enestående mulighed for at gense højdepunkterne også efter kampen er spillet”, fortæller Gustav Berghog.

Når først højdepunkterne fra en kamp af rettighedsmæssige årsager er givet fri tre timer efter kampstart forbliver de tilgængelige med Telia Replay både på og udenfor Telia Parken.

Telia Replay kan benyttes via to forskellige apps; Telia Parken Live og VoresKBH.

Det er ikke et krav at være Telia-kunde for at benytte Telia Replay.

FAKTA OM TELIA REPLAY

  • Telia Replay er en digital service, der supplerer live-oplevelsen på stadion.
  • Telia Replay uploader løbende relevante højdepunkter få sekunder efter, at situationen har udspillet sig nede på banen.
  • TELIA REPLAY er integreret i mobil-app’en TELIA PARKEN Live og FCK’s VoresKBH.
  • Telia Replay uploader højdepunkterne kronologisk med tidsangivelse
  • Brugere af Telia Replay vælger selv hvilke eller hvilket højdepunkt, de ønsker at gense.
  • Fra kampstart og tre timer frem er højdepunkter fra den pågældende kamp kun tilgængelige, når mobilen er logget på Telia Parkens wifi.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>