TCL har udviklet en helt ny serie af husholdningsapparater, der gør din hverdag nemmere og mere behagelig
Hjem LIVSSTIL TCL Electronics har udviklet en helt ny serie af husholdningsapparater, der gør din hverdag nemmere og mere behagelig

TCL Electronics har udviklet en helt ny serie af husholdningsapparater, der gør din hverdag nemmere og mere behagelig

Af Redaktionen

TCL forstærker nu sin markedsposition indenfor hvidevarer og udvider sit udvalg af produkter til det smarte hjem med de opdaterede nye udgaver af Sweeva-robotstøvsugeren, Breeva-luftrenseren, firmaets vaskemaskiner og klimaanlæg.

Et 100% integreret økosystem, der gør brugernes hverdag nemmere.

TCL Electronics, et af verdens hurtigst voksende brands indenfor forbrugerelektronik, forstærker nu sin markedsposition indenfor hvidevarer og udvider sit AI x IoT-økosystem for at give brugerne en fuldt tilsluttet og forenklet hverdag i deres hjem. TCLs overordnede målsætning består i, at produkter i flere kategorier skal repræsentere 30% af TCLs salg i Europa inden for fem år. I løbet af årets første måneder udvider TCL sit udvalg af hvidevarer, som består af vaskemaskiner og et mere omfattende AI x IoT-økosystem til 2022 med nye AC-produkter, robotstøvsugere og luftrensere.

Nye, opdaterede robotstøvsugere i Sweeva-serien: 3000M & 3500M

TCL lancerer nu to nye robotstøvsugere: Sweeva 3000M og 3500M.De nye, modeller er udstyret med en ekstra moppefunktion. Med fire forskellige opsugningsstyrker med op til maks. på 2.700 Pa, fejer disse nye robotstøvsugere gulvet for et utroligt rent hjem, helt uden støv. Sidebørsten, sammen med den mellemste high-end rullebørste, fjerner hurtigt og effektivt snavs, støv og hår fra forskellige typer overflader, såsom tæpper og hårde gulve med et effektivt luftstrømningssystem. Funktionen Auto Carpet Boost bliver automatisk aktiveret, når robotstøvsugeren bevæger sig fra et hårdt gulv hen på et blødt tæppe for at optimere rengøringsvirkningen. Med det nydesignede vådmoppesystem absorberes vand i moppen fra den store vandtank med en volumen på 300 ml og fordeler vandet jævnt for en perfekt rengøring af gulvet. Vandgennemstrømningen kan også styres og tilpasses med TCL Home-appen.

TCL har udviklet en helt ny serie af husholdningsapparater, der gør din hverdag nemmere og mere behagelig

Det forbedrede gyroskopnavigationssystem sørger for, at hele gulvarealet bliver gjort rent, uden at skulle fjernbetjenes, fordi det opdager forhindringer og genstande i forbindelse med brugerens programmering af rengøringen. Den nye Sweeva stoppes ikke af små trin eller tykke måtter, takket være dens enestående navigationskapacitet på op til 20 mm højde. Trappe- og nærhedssensorer sørger for, at den ikke falder ned ad trappen eller støder ind i væggene.

Med UV-C lys er gulvet ikke kun rent, men også steriliseret for en ekstra beskyttelse mod skadelige bakterier. Luftudtaget ved støvboksen er desuden udstyret med et effektivt HEPA-filter, der kan vaskes, og som filtrerer skæl fra kæledyr, pollen og skadelige mikroorganismer, der har en størrelse på over 0,3 mikron, hvilket sørger for, at luftkvaliteten i hjemmet er ren og frisk.

Ligesom Sweeva 6500 er 3500M også udstyret med en praktisk selvtømningsfunktion, som betyder, at den selv kører hen til opladningsstationen og tømmer sin beholder for opsamlet støv og snavs helt automatisk efter hver enkelt rengøring. Opladningsstationen har en kapacitet på fire liter, sammenlignet med støvbeholderen på robotstøvsugeren som rummer 500 ml, hvilket betyder, at brugeren ikke skal tømme støvbeholderen så ofte.

Takket være TCL Home App kan brugerne kontrollere deres robotstøvsuger, uanset hvor de opholder sig, for eksempel for at planlægge rengøringen, skifte UV-C lys eller justere vandgennemstrømningen. Den understøtter også af Amazon Alexa og Google Assistant stemmestyring. Sweeva 3000M & 3500M rengør i cirka 180 minutter på én opladning, og anbefales til brug på overflader på op til 200 m2.

Efterfølgeren til Breeva luftrenseren: Breeva Pro Series 700 & 400

Efter forbrugerens fantastiske modtagelse af den prisvindende luftrenseren, Breeva A5, som blev tildelt anerkendelsen, CES 2022 Innovation Award, og som fik vurderingen “Anbefalet” med en karakter på 4 ud af 6 i en produkttest fra Lyd og Billede, fortsætter TCL med at udvikle og forbedre sit udvalg af de succesrige og intelligente IoT-husholdningsapparater med de nye udgaver af Breeva luftrensere: Breeva Pro serien 700 og Breeva Pro serien 400. Disse to nye luftrensere er beregnet til at bruges i rum på op til 84 m2 og 42 m2, og de har et helt nyt design med en yderst effektiv leveringshastighed af ren luft. (Clear Air Delivery Rate – CADR).

De nye modeller er udstyret med det forbedrede 5-trins filtreringssystem breevaShield™, som takket være ionisering og UV-C absorberer små partikler i luften og ødelægger skadelige mikroorganismer. Det kan for eksempel være pollen, skimmelsvamp eller luftforurenende stoffer. Gode nyheder, ikke kun til pollenallergikere, men også til dem, der bor i storbyer med udstødningsgas og luftforurening, hvor en luftrenser virkelig udgør en stor forskel og giver en friskere luft indendørs og dermed et forbedret indeklima.

Breeva-serien bruger også H13 HEPA-filtre og sammen med breevaShield™ kan luftrenserne fjerne mere end 99,97% af bakterier og almindelig influenzavirus. For dem, der er generet af naboer, der ryger, kan luftrenserne hjælpe, da de er udstyret med dobbelte luftkvalitetssensorer – en laserstøvsensor og en VOC-sensor – som kan fjerne mindre lugtgener, såsom cigarrøg og lugten af kæledyr.

Med TCL Home-appen kan brugerne fuldt ud kontrollere Breeva luftrenserne, opså selvom de ikke er hjemme, for eksempel for at planlægge en rensning af luften i hjemmet eller tjekke historikken over luftkvaliteten, eller hvis filteret skal udskiftes – alt sammen direkte via deres smartphone. Serien er også kompatible med Amazon Alexa og Google Assistant stemmestyring. Disse modeller er også udstyret med den populære nattilstand, med et støjniveau helt ned til 26dB, der er lavere end hvis der er nogen, der hvisker. I den velfungerende nattilstand er kontrolpanelet også slukket, så lyset ikke generer dig, imens du sover.

P2-seriens nye vaskemaskiner med automatisk dosering med dampprogram

TCL lancerer vaskemaskinerne i P2-serien med dampprogrammer for at fjerne eventuelle ekstra bakterier og sikre et optimalt hygiejnisk resultat. Vaskemaskinen beregner selv med dens automatiske dosering, den nøjagtige mængde af vaskemiddel, skyllemiddel og vand, den har brug for i den enkelte vaskecyklus.

Digital Inverter Technology sørger for et lavere vibrationsniveau, hvilket er ensbetydende med, at vaskemaskinen er mere støjsvag, holder længere, og at den er mere miljøvenlig, idet den bruger mindre energi end en konventionel motor. Med Auto Weight registrerer de nye, opdaterede TCL-vaskemaskiner vasketøjets vægt og justerer derefter automatisk vandforbrug og vasketid, alt efter vægten. For at forbedre brugernes livskvalitet og undgå stress, har P2 vaskemaskiner et Quick Wash-program: et vaskeprogram på kun 15 minutter. Spray Wash-funktionen aktiverer et automatisk rengøringssystem ved afslutningen af hver vaskecyklus for at rense tromledørens pakning. For at kunne vaske tøj fuldstændigt rent, skal vaskemaskinen være ren, så derfor har disse modeller kraftige vandstråler, der skyller det resterende vaskemiddel og skum af for at sikre, at vasken er mere hygiejnisk.

Den nye kombination af vaskemaskine og tørretumbler i TCL P2-serien har også et Air Refresh-program, der fjerner lugte på kun 25 minutter uden brug af rengøringsmiddel ved at danne mikrodamp, der trænger ind i fibrene. Brugeren sparer således både vaskemiddel og vand samtidigt med, at tøjets brugstid forlænges.

FreshIN, nyt TCL klimaanlæg med premium kvalitet

TCL præsenterer sine nye AC-modeller, som oprindeligt blev præsenteret på det europæiske marked i 2021. TCL viser sit engagement indenfor design og innovation med dette års efterfølger FreshIN udgave med premium kvalitet. Med en række avancerede funktioner passer denne stilrene, bærbare AC, tilgængelig i 9K og 12K BTU, til ethvert hjem og forhindrer ubehagelige temperaturforskelle indendørs.

Dette nye klimaanlæg har “FreshIN+” som informerer brugeren, når den friske luft kommer ind i rummet og leder den friske luft gennem toppen. Funktionen med afbalancering af temperaturer sørger for at der ikke opstår ubehagelige temperatursvingninger: når den friske luft er blevet ventileret, bliver den enten kølet ned eller varmet op for at tilpasse sig den ønskede temperatur med en præcisionskontrol på 0,5°C.

FreshIN klimaanlægget er udstyret med en kraftig luftmotor med en kapacitet på 60 kubikmeter frisk luft i timen, hvilket burde være tilstrækkeligt til de fleste typer indendørs rum. TCL udarbejdede ligeledes et effektivt system med QuadriPuri-filtre: Den friske luft passerer gennem et firdobbelt lag; (et foreløbigt filter, et sølvion anti-bakterielag, et højeffektivt HEPA filter, samt gennem et højdensitetsfilter) for at garantere en effektiv rensning af luften.

Designmæssigt sikrer dens innovative 360° store bevægelige lukker (360p° luftstrøm) en vidvinkelluft, der blæser i alle rummets hjørnet og fordeler luften ensartet i hele det indvendige rum.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>