TCL præsenterer sine nye TV apparater og soundbars i C-serien
Hjem NYE PRODUKTER TCL Electronics præsenterer sine nye TV apparater og soundbars i C-serien

TCL Electronics præsenterer sine nye TV apparater og soundbars i C-serien

Af Redaktionen

TCL Electronics lancerer sine nye Mini LED- og QLED modeller i C-serien, som vil være tilgængelige for nordiske forbrugere i foråret.

TCL Electronics, et af verdens hurtigst voksende mærker inden for forbrugerelektronik, præsenterede i dag sin nye C-serie ved en nordisk presseevent i Stockholm.

TCL har anvendt avanceret skærmteknologi i sin tredje generation af Mini LED QLED TV modeller for at tilbyde den bedste og mest medrivende underholdningsoplevelse i store skærmstørrelser. TCL hæver også barren for en medrivende lydoplevelse med sin nye serie af soundbars, som omfatter anden generation af den proprietære prisbelønnede RAY-DANZ-teknologi.

Lær C-serien at kende

TCL præsenterer sine nye TV apparater og soundbars i C-serien

Med ambitionen om at blive førende inden for Mini LED-TV sektoren har TCL gjort betydelige fremskridt, og i år er de nye TV lanceringer igen fremhævet under sloganet Inspire Greatness, TCL Mini LED-TV tilbyder nu en endnu mere raffineret visuel oplevelse for brugerne, herunder højere og bedre kontrast, mindre blødhed og en endnu højere lysstyrke. I 2022 vil TCL tilføje fire nye modeller til sin C-serie for at opfylde alle forbrugernes forventninger – TCL Mini LED 4K TV C93-serien og C83-serien, TCL QLED 4K TV C73-serienog C63-serien.

En optimeret og mere jævn oplevelse til alle spilelskere

TCL fortsætter også med at bygge videre på sin fremtrædende position i spilbranchen og giver gamere skærme af høj kvalitet og uendelige spilmuligheder for at forbedre spiloplevelsen. I år tager TCL sin nye C-serie et skridt videre ved at anvende 144 Hz opdateringshastighed, hvilket giver hurtigere respons, skarpere billeder og mere glidende bevægelser. TCL TV’er i C-serien med VRR og 144 Hz opdateringshastighed kan understøtte større spil med højere billedfrekvens uden at skærmen giver udrivninger: Dynamiske opdateringshastigheder kan tilpasses indholdet for at skabe et mere jævnt og problemfrit gameplay – præcis som gamerne ønsker.

For gamere er det lige så vigtigt med et tv, der reagerer hurtigt, som et tv med et godt billede. På TCL C63-serien vil gamere takket være HDMI 2.1 og ALLM automatisk opleve lavere opdateringshastigheder og de bedste billedindstillinger til gaming.

Avancerede gamere vil nyde godt af Game Master Pro på TCL C93-, C83- og C73-serierne, som tilbyder yderligere gaming-funktioner med hurtigere actionscener, den lavest mulige responstid og de bedste billedindstillinger til gaming med HDMI 2.1, ALLM, VRR i både 120 Hz og 144 Hz, Game Bar og FreeSync Premium.

En biograflydoplevelse i hjemmet med lyd fra ONKYO og Dolby Atmos

En perfekt hjemmebiografoplevelse kan aldrig gå på kompromis med lyden. Derfor er TV’erne i TCL’s C-serie udstyret med ONKYO-lyd med Dolby Atmos. ONKYO højttalerne er specielt designet med henblik på klarhed og præcision, så du får en mere realistisk Dolby Atmos-lydoplevelse derhjemme. Uanset om det er en intim dialog eller et komplekst lydbillede, vil hver eneste detalje blive oplevet med en krystalklar lyd.

TCL C83-serien har en fantastisk lyd med 2.1 ONKYO-lydløsning med integrerede ONKYO-stereohøjttalere. Denne serie indeholder også en dedikeret woofer på bagsiden af tv’et for at give lyd i biografkvalitet, der tager filmoplevelsen til den næste dimension.

TCL C93-serien er udstyret med det avancerede 2.1.2 ONKYO-lydsystem med integrerede ONKYO-stereohøjttalere foran, en dedikeret woofer og to opadvendte højttalere for at maksimere Dolby Atmos-oplevelsen.

Uendelig underholdning med Google TV

Alle modeller i den nye C-serie er nu udstyret med Google TV, så brugerne nemt kan nyde deres yndlingsindhold – f.eks. film, tv-udsendelser og livestreams – samlet på ét sted, samt de nyeste smarte funktioner udviklet af TCL. Med Google TV og Google Assistant indbygget i de nye tv-apparater i C-serien åbner TCL nu op for uendelige underholdningsmuligheder for alle brugere med det mest avancerede Smart TV-system nogensinde, der giver brugerne nem adgang til deres yndlingsindhold takket være integreret håndfri stemmestyring.

Fantastiske billeder på store TV

Takket være TCL’s innovation og produktionskapacitet omfatter alle TCL’s C- og P-serier nu en 75-tommers model. For yderligere at forbedre den medrivende tv-oplevelse lancerer TCL også to 85-tommers tv’er (C73-serien og P73-serien) og en ekstra stor 98-tommers model til C73-serien. I år kommer TCL’s C-serie at være centrum for hjemmeunderholdningen med ekseptionel 4K HDR opløsnin.

Elegant rammeløst design for en førsteklasses følelse

TCL har altid hævet barren for tv-designets æstetik. Den nye TCL C-serie har en luksuriøs følelse med et elegant, men funktionelt design uden ramme, der leveres med en matchende metalstander. Det rammeløse design giver også mulighed for et større billede.

C63-serien har en justerbar stander med to positioner (fra 55″ og opefter), så du kan få plads til en soundbar og placere dette storskærms-tv på en hvilken som helst overflade i hjemmet. C73-, C83- og C93-serierne leveres med et stilfuldt metalstativ i midten, som nemt kan placeres. Det ultra-tynde design af den nye C83- og C93-serie, der har vundet Red Dot Design Award, gør den ikke kun til et elegant stykke håndværk, men også til et tidløst stykke håndværk, der passer ind i enhver stue, uanset indretningsstil.

P-serien supplerer sortimentet af TV

For at tilbyde et komplet sortiment af TV med avanceret teknologi lancerer TCL også sin nye P-serie af 4K HDR-TV med Google TV: Serierne: TCL P73 og P63.

Et stort skridt inden for lydsegmentet med den nye C935U

TCL tager et stort skridt inden for lyd med en helt ny serie af medrivende og innovative soundbars, der lanceres i 2022. TCL lancerer den nye Red Dot Design Award vindende TCL C935U Soundbar: En førsteklasses 5.1.2 Dolby Atmos soundbar med trådløs subwoofer, der forstærkes af RAY-DANZ teknologi for at matche Dolby Vision billedkvaliteten på TCL’s TV. I stedet for de traditionelle digitale signalprocessorer, der giver et kunstigt lydbillede, er den unikke RAY•DANZ teknologi baseret på de såkaldte akustiske reflektorer, som garanterer en naturtro lydoplevelse. Brugerne vil få en ægte hjemmebiografoplevelse takket være et ekstremt varieret lydbillede (fem lydkanaler, tre opadvendte højttalere og en trådløs subwoofer) og Low Latency A/V Sync-systemet. TCL C935U er let at tilslutte og tilbyder endeløs underholdning og er den perfekte partner til QLED C635- og C735-serierne.

P733W, en sofistikeret soundbar med trådløs subwoofer

TCL’s nye trådløse P733W soundbar med trådløs subwoofer, der er drevet af DTS Virtual X, tilbyder 3D-surroundlyd til at forvandle enhver film, tv-serie eller afspilningsliste til en flerdimensional lydoplevelse. Samtidig leverer Dolby Audio en fyldig, klar og kraftfuld lyd i hjemmet. Takket være AI-IN kan brugerne også tilpasse og optimere lyden til kun deres rum eller andre omgivelser for at skabe en total fordybelsesoplevelse ved at justere og kalibrere lydpositionen. Med Bass Boost funktionen vil de også mærke den øjeblikkelige forstærkning af bassen med et tryk på en knap. Den kan nemt tilsluttes trådløst til tv’et via Bluetooth 5.2 + Sound Sync (TCL TV) med lav latenstid. Takket være Bluetooth Multi-Connection vil brugerne desuden kunne tilslutte to forskellige smarte enheder samtidigt og skifte problemfrit mellem enhederne.

S522W, simpelthen fantastisk lyd

Den nye TCL S522W soundbar giver en fantastisk og klar lyd takket være en unik præcisionsindstilling, der giver en autentisk lydoplevelse. S522W er testet og afstemt i det prisbelønnede iLab i Belgien og er udviklet af TCL’s interne team, som har omfattende ekspertise inden for lyd og akustik. Den er udstyret med et 2.1-kanals soundbar-system med subwoofer med tre forskellige lyttetilstande til film, musik og nyheder. Soundbaren leveres også med Bluetooth til nem trådløs streaming, så brugerne kan streame deres yndlingsmusik når som helst ved at tilslutte deres Smart-enhed.

Tilgængelighed og forhandlere

TCL’s nye TV i serierne C93, C83, C73 og C63 vil være tilgængelige i butikkerne hos udvalgte forhandlere fra april. P73- og P63-serierne vil også blive lanceret i april og maj hos udvalgte forhandlere.

TCL soundbars C935U, P733W og S522W vil være tilgængelige i butikkerne hos udvalgte forhandlere i løbet af sommeren. Flere oplysninger vil følge tættere på lanceringen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>