TCS leverer stærk Q3-indtjening med over 9% vækst i hele Europa
Hjem FINANSIEL TCS leverer stærk Q3-indtjening med over 9% vækst i hele Europa

TCS leverer stærk Q3-indtjening med over 9% vækst i hele Europa

Af Redaktionen

Tata Consultancy Services (TCS), et af de førende IT-konsulenthuse i verden, har netop offentliggjort sine konsoliderede finansielle resultater for 3. kvartal, der sluttede den 31. december 2022.

Kvartalsregnskabet viser en global omsætningsvækst på 13.5% (år til år, constant currency) og en samlet omsætning på $7.075 mia. (+8.4% år til år, USD), med et nettoresultat for kvartalet på $1.318 mia.

TCS leverer stærk Q3-indtjening med over 9% vækst i hele Europa

TCS kontor, PR-foto

I Kontinentaleuropa vækstede TCS med +9,7%,og blandt de vigtigste markeder førte Nordamerika og Storbritannien med +15,4% vækst. På de nye markeder vækstede Latinamerika +14,6%, Indien +9,1%, Asien og Stillehavsområdet +9,5% og Mellemøsten samt Afrika vækstede +8,6%.

Væksten i 3. kvartal blev drevet af cloud-løsninger, cybersikkerhedstjenester, konsulentservices og Enterprise Application Services (EAS).

Efterspørgslen på TCS’ konsulenttjenester var fokuseret på strategisk vækst, transformationstilbud og ERP-transformationer, optimering af forsyningskæder og cloud-løsninger. TCS’ cloud-enheder fortsatte med at opleve en stærk fremgang drevet af tjenester til cloudmigrering- og modernisering, cloud-adoptering, administrationstjenester og styresystemer.

De brancher, der drev væksten for TCS var detailhandel & forbrugsvarer +18,7%, life science & sundhedspleje +14,4%, kommunikation & medier +13,5% og teknologi & services +13,6%. Produktionen voksede +12,5%, mens bank- og finansielle services voksede med 11,1%.

Samir Seksaria, der er CFO for TCS, udtaler:

”En forbedret produktivitet, mere fordelagtige valutakurser og færre flaskehalse på udbudssiden hjalp os med at styrke vores driftsmargin i 3. kvartal. Udviklingen giver os en større tiltro til at styre rentabiliteten mod vores foretrukne service-sortiment, samtidig med at regnskabet giver os mulighed for at udbygge vores kapacitet for at understøtte vores vækstinitiativer og sikring af markedsandele i fremtiden.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>