Teleoperatør 3 lancerer Apple One og Apple TV+ i abonnementspakker til nordiske kunder
Hjem TELEKOMMUNIKATION Teleoperatør 3 lancerer Apple One og Apple TV+ i abonnementspakker til nordiske kunder

Teleoperatør 3 lancerer Apple One og Apple TV+ i abonnementspakker til nordiske kunder

Af Redaktionen

Teleoperatør 3 har i dag annonceret, at kunder i Danmark og Sverige nu kan abonnere på Apple One eller Apple TV+ gennem et af fem nye abonnementspakker, der også indeholder ekstra bonusdata i abonnementet, hvilket er helt nyt i det nordiske marked.

Apple One indeholder op til fire Apple-produkter (iCloud+, Apple TV+, Apple Music og Apple Arcade) til en lavere månedlig pris.

Og med familieplanen kan man invitere op til fem andre mennesker til at deltage – med privat adgang til alle deres enheder. Det har aldrig været nemmere at få mere. For mindre.

Apple TV+ er hjemsted for prisvindende Apple Originals fra tidens mest fantasifulde historiefortællere. Apple TV+ tilbyder medrivende dramaer og komedieserier, spillefilm, banebrydende dokumentarer og børne- og familieunderholdning i verdensklasse, og kan ses på alle dine yndlingsskærme. Apple TV+ blev efter sin lancering 1. november 2019 den første streaming-service med originalt indhold til at blive lanceret i hele verden. Apple TV+ har lanceret flere originale hits og fået flere priser hurtigere end nogen anden streamingservice.

3-kunder, der vælger en pakkeløsning med Apple One eller Apple TV+ i deres abonnement, vil også få 40GB data til brug ved rejser udenfor EU, så de kan medbringe deres underholdning alle steder. Det er 15GB eller 60% mere data end vores øvrige abonnementer med 3Likehome inkluderer.

Følgende abonnementspakker er tilgængelige for 3’s kunder:

  • Teleoperatør 3 lancerer Apple One og Apple TV+ i abonnementspakker til nordiske kunderFri Tale m. 100GB data og Apple TV +: 250,-
  • Fri Tale m. 100GB data og Apple One: 350,-
  • Fri Tale m. Fri data og Apple TV +: 300,-
  • Fri Tale m. Fri data og Apple One: 400,-
  • Fri Tale m. Fri data og Apple One Family: 450,-

Alle 3-kunder har mulighed for at prøve Apple Services gratis i tre måneder.

Søren Rinnov Østergaard, Direktør for Consumer Market i 3 Danmark, kalder det et ideelt match for 3 at gå sammen med Apple om at levere data og underholdning i en og samme løsning til kunderne.

”3’s kunder har altid været vilde med Apples produkter, så vi er meget begejstrede for at udvide vores samarbejde med Apple. Nu kan vi tilbyde vores kunder Apples digitale produkter i en unik kombination med et 3-abonnement med masser data, som kan give frihed til vores kunder. Med denne løsning kan de let tilgå et univers af kvalitetsunderholdning, hvad enten det er til en enkelt bruger eller hele familien – uden at skulle bekymre sig om dataforbrug,” siger Søren Rinnov Østergaard og forsætter:

”Partnerskabet er fantastisk for vores 1,5 mio. kunder. Vi giver dem muligheden for at få adgang til et fantastisk film- og tv-univers, en musikstreamingtjeneste i verdensklasse, gaming uden afbrydelser og en cloud-løsning, der kan give den enkelte bruger eller familien masser af lagerplads i iCloud+ og, hvor end man er.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>