Oracle Cloud Infrastructure er nu med i VMwares Cloud Universal-program
Hjem VMWARE Oracle Cloud Infrastructure er med i VMwares Cloud Universal-program

Oracle Cloud Infrastructure er med i VMwares Cloud Universal-program

Af Redaktionen

VMware og Oracle styrker partnerskabet for at gøre det nemmere for kunderne at fremskynde applikations- og cloud-modernisering.

VMware har udvidet sit igangværende partnerskab med Oracle for at hjælpe kunder med at modernisere deres VMware-workloads på Oracle Cloud Infrastructure (OCI).

Under det udvidede partnerskab vil kunderne kunne abonnere på Oracle Cloud VMware Solution som er en del af VMware Cloud Universal, et fleksibelt indkøbs- og forbrugsprogram, der hjælper virksomheder med at forenkle indkøb og indførelse af kvalificerede VMware Cloud-tjenester. VMware Cloud Universal-programmet er velegnet til kunder med en hybrid cloud-arkitektur, kunder med udvidede eller variable cloud-migrationstidslinjer, eller som har cloud bursting-behov.

Med VMware Cloud Universal køber kunderne kreditter, som de kan bruge til at implementere workloads på Oracle Cloud VMware Solution. Ved at anvende kreditter på Oracle Cloud VMware Solution-abonnementer vil man få fordel af en forenklet styring af cloud-relaterede udgifter. Derudover giver VMware Cloud Acceleration Benefit VMware Cloud Universal en fleksibel måde at udnytte værdien af deres VMware Software Defined Data Center (SDDC) permanente licenser på, når man migrerer lokale workloads til Oracle Cloud VMware Solution.

Oracle Cloud Infrastructure er nu med i VMwares Cloud Universal-programOracle Cloud VMware Solution er designet til virksomheder, der kræver højeste niveau af skalérbarhed, ydeevne, sikkerhed og administrativ kontrol. Man kan administrere cloud-infrastruktur og VMware-konsoller direkte for at få komplet administrativ kontrol over hele ens VMware-stack. Det gør det muligt for virksomheder hurtigt at migrere lokale VMware-miljøer til skyen med eksisterende færdigheder, best practices og værktøjer. VMware-miljøer opererer i isolerede kundeområder på de højeste sikkerhedsniveauer, herunder FedRAMP High, for at opfylde compliance-krav.

Derudover leverer Oracle Cloud VMware Solution performance på virksomhedsniveau med forudsigelige omkostninger, herunder branchens laveste dataegress-priser og konsekvent lave priser på tværs af 45 globale Oracle Cloud-regioner. Med Oracle Cloud VMware Solution får kunderne OCI’s fleksible cloud-infrastruktur og zero-trust-sikkerhed, samtidig med at de bevarer den fulde VMware-administratoroplevelse og -kontrol.

“At muliggøre en cloud-smart tilgang handler om at accelerere innovation ved at give kunderne adgang til de bedste cloud-miljøer til enhver app,” siger Zia Yusuf, senior vice president, strategic ecosystem and industry solutions, VMware. “VMware og Oracle hjælper vores kunder med at blive cloud-smarte ved at give dem hurtigere og nemmere måder at købe og implementere Oracle Cloud VMware Solution og vores cross-cloud services. Kombinationen af VMware og Oracle skaber større forretningsmæssig fleksibilitet, forbedrer modstandsdygtigheden og gør det muligt for kunderne at drage fordel af cloud-økonomi og -skala.”

Oracle og VMware deler en forpligtelse til at gøre det lettere for kunderne at køre VMware enterprise workloads i OCI. Siden lanceringen af Oracle Cloud VMware Solution har kunder som Cybereason, Atos, Telefonica, TIM Brasil, Aya Bank, San Jose Water, Maxim’s, Prophecy International og mange andre virksomheder inden for finans, telekommunikation, detailhandel, produktion og offentlige myndigheder taget Oracle Cloud VMware Solution til sig for at fremskynde deres cloud-rejse og forenkle applikationsmodernisering og multi-cloud-drift.

“Oracle fortsætter med at udvikle sit partnerskab med VMware, og med denne nye integration i VMware Cloud Universal-programmet får kunderne en mere problemfri måde at anskaffe abonnement på Oracle Cloud VMware Solution,” siger Doug Smith, senior vice president, global strategic partnerships, Oracle. “Virksomhedskunder skal have valgmuligheder, når de anskaffer deres infrastruktur og applikationer. Med VMware Cloud Universal får VMware- og Oracle-kunder yderligere fleksibilitet til at opbygge og drive deres applikationer, databaser og workloads i OCI.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>