3 ansætter ny direktør for det private marked
Hjem TELEKOMMUNIKATION Teleselskabet 3 ansætter ny direktør for det private marked

Teleselskabet 3 ansætter ny direktør for det private marked

Af Redaktionen

Teleselskabet 3 har ansat Søren Rinnov Østergaard i en nyoprettet stilling som Vice President i Consumer Market-divisionen.

Søren Rinnov Østergaard kommer fra en stilling som CEO hos Fujitsu Danmark.

For at øge fokus på det private marked har teleselskabet 3 ansat Søren Rinnov Østergaard, 49 år, som Vice President for den nye division. På mættet et marked, hvor konkurrencen er heftig, er der i høj grad brug for kunde-centrisk nytænkning og endnu mere ’growth hacking’. Det er blandt andet en af de udfordringer, Søren kommer til at beskæftige sig med.

”Søren kommer med en dybfølt kærlighed til 3. Han har en masse erfaring fra tech-branchen og har skabt mærkbare resultater de steder, han har været. Netop denne energi og motivation ser jeg frem til, at han tager med hjem til 3”, siger Morten Christiansen, CEO for 3 i Skandinavien og Østrig.

Søren er et kendt ansigt hos 3. Tilbage i 2003-2009 arbejdede Søren som Head of Marketing, og har siden slået sine folder som Director i Telenor, CEO og salgsdirektør hos Surftown, Partner og salgsdirektør hos Microsoft Danmark og senest som CEO hos Fujitsu Danmark.

3 ansætter ny direktør for det private marked

Søren Rinnov Østergaard

”3 har altid haft en særlig plads i mit hjerte, og jeg glæder mig til at komme hjem. Tilbage i 00’erne havde 3 den en kæmpe vækstambition, og den er bestemt ikke blegnet. Jeg mærker tydeligt, at den udfordrer-kultur, som jeg elskede den gang, stadig er en stor del af 3’s DNA – og ambitionerne er bestemt heller ikke blevet mindre. Jeg glæder mig til at kunne bidrage til det væksteventyr, 3 har sat kursen imod”, fortæller Søren.

Privat bor Søren i Kongens Lyngby med sin kone og tre børn.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>