Teleselskabet 3 udvider direktionen med ny direktør for erhvervsområdet
Hjem TELEKOMMUNIKATION Teleselskabet 3 udvider direktionen med en ny direktør for erhvervsområdet

Teleselskabet 3 udvider direktionen med en ny direktør for erhvervsområdet

Af Redaktionen

3 har ansat Marie-Louise Back i en nyoprettet stilling som direktør for erhvervsområdet.

Marie-Louise kommer fra en stilling som Senior Vice President hos TDC Erhverv.

De sidste mange år har 3’s erhvervsdivision, 3Business, været præget af fremgang og kundetilvækst. Fra at have været branchens lillebror til nu også at have en stærk position på erhvervsområdet inden for telefoni- og internetløsninger, intensiveres fokus yderligere med ansættelsen af Marie-Louise Back (herefter Malou) som Vice President for 3Business d. 1. marts 2023.

Teleselskabet 3 udvider direktionen med ny direktør for erhvervsområdet

Foto: Ida Wang

Morten Christiansen, Regional CEO for 3 i Skandinavien og Østrig uddyber:

”Malou har en stor erfaringen inden for telebranchen fra sine henholdsvis 6 år i Nuuday (tidligere TDC A/S) som advokat og 9 år i TDC Erhverv. Ikke nok med at hun har skabt synlige resultater, har Malou også et drive og en energi, der matcher vores kultur i 3 rigtig godt. Jeg ser frem til at se netop denne energi og motivation, og hvordan det tager vores erhvervsdivision til nye højder.”

Ligesom på forbrugermarkedet er konkurrencen på erhvervsområdet hård, og her kræver det i høj grad et kundeorienteret mindset for at både at vækste og fremme kundeoplevelsen. Det er blandt andet nogle af de udfordringer, som Malou skal beskæftige sig med.

”3 har et sindssygt stærkt brand og produktportefølje, der i høj grad taler til erhvervsmarkedet. Jeg ser frem til at forsætte det fantastiske stykke arbejde, der allerede er begyndt, og udvikle 3Business til at blive stærkere og gøre kundeoplevelsen endnu bedre. Jeg glæder til at blive en del af 3-familien og den pionerånd, der i høj grad kendetegner 3 som virksomhed.”, afslutter Malou.

Privat bor Malou i Gentofte med sin mand og tre børn.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>