Dustin begynder at sælge brugt IT i samarbejde med Cisco
Hjem LEVERANDØRCISCO Nu begynder Dustin at sælge brugt IT i samarbejde med Cisco

Nu begynder Dustin at sælge brugt IT i samarbejde med Cisco

Af Redaktionen

Nu begynder Dustin, en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux, at sælge brugt netværksudstyr i samarbejde med Cisco.

– Det betyder meget for Dustin at kunne bidrage til den cirkulære omstilling af branchen.

-Derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder tidligere brugt IT-udstyr. Med samarbejdet med Cisco driver vi i fællesskab udviklingen frem mod en mere cirkulær IT-branche, siger Michael Haagen Petersen, EVP Large Corporate & Public Nordic, Dustin.

Dustin begynder at sælge brugt IT i samarbejde med Cisco

Michael Haagen Petersen, Dustin.

Tilbuddet om at kunne købe brugt netværksudstyr henvender sig først og fremmest til større virksomheder samt organisationer i den offentlige sektor. Tilbuddet henvender sig også til større virksomheder i SMV-segmentet. Produkterne sælges via Dustins sælgere og med fuld støtte og garanti fra Cisco. Dustin tager sig også af allerede anvendte Cisco-produkter, så hardwaren kan genbruges og genanvendes på en ansvarlig måde. I første omgang udbydes tjenesten hos Dustin i Sverige, men snart vil den være tilgængelig på alle Dustins markeder.

– Det her er endnu et initiativ til at drive hele branchen i en positiv retning og et skridt frem mod vores mål om at være 100 procent cirkulære i 2030. Vi vil gøre det nemmere for virksomheder og den offentlige sektor at være mere bæredygtige, afslutter Michael Haagen Petersen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>