Telia Danmark- Kommentar til regnskab
Hjem NYHEDER Telia Danmark- Kommentar til regnskab

Telia Danmark- Kommentar til regnskab

Af Redaktionen

Nordens største teleselskab, Telia, aflægger i dag kvartalsregnskab for Q2 2018. Telia Danmark leverer en forbedret indtjening og et stærkt cash flow.

Telia Danmark- Kommentar til regnskab 2”Helt grundlæggende driver vi en stabil forretning. Vi lander et EBITDA på plus 122 mio. danske kroner i andet kvartal. Det er 3,4 pct. bedre end samme kvartal sidste år”, siger administrerende direktør i Telia Danmark Morten Bentzen i en kommentar til regnskabet.

”På kundesiden går vi frem med ca. 5.000 kunder i forhold til seneste kvartal. Det er jeg selvfølgelig positiv over. Men jeg er især glad for at se, at stadig flere kunder vælger at blive hos os. Vores fokus på at digitalisere kundeoplevelsen og fjerne, det vi kalder pain-points, for vores kunder virker. Over en tredjedel af vores kundebase bruger allerede vores digitale selvbetjeningsunivers Mit Telia. Samtidig har både nye og eksisterende kunder taget godt i mod vores nye mobilportefølje med blandt andet Fri Data. ”, siger Morten Bentzen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>