Tineco vinder to priser: PLUS X AWARD for FLOOR ONE S5 Extreme og ’Best Brand 2023’
Hjem LIVSSTIL Tineco vinder to priser: PLUS X AWARD for FLOOR ONE S5 Extreme og ‘Best Brand 2023’

Tineco vinder to priser: PLUS X AWARD for FLOOR ONE S5 Extreme og ‘Best Brand 2023’

Af Redaktionen

● FLOOR ONE S5 Extreme er særlig overbevisende i kategorierne høj kvalitet, design, brugervenlighed og funktionalitet.

● Derudover modtager Tineco prisen for “Best Brand of the Year 2023” i kategorien “Wet and Dry Vacuum Cleaners”.

Tineco, der udvikler innovative teknologier og intelligente elektronikprodukter til hjemmet, har netop modtaget to prestigefyldte priser fra PLUS X AWARD. Den første pris er til FLOOR ONE S5 Extreme, en kraftfuld combi gulvvasker, der er designet til at rengøre hårde gulve som fliser, parket og laminat. Enheden, der i sidste måned blev introduceret på det danske marked, bliver med prisen særlig anerkendt for dens høje kvalitet, design, brugervenlighed og funktionalitet.

Derudover bliver Tineco kåret som “Best Brand of the Year 2023” i kategorien “Wet and Dry Vacuum Cleaners”. Denne pris er en af de højeste udmærkelser, der gives af PLUS X AWARD og tildeles kun de mest succesrige mærker i deres respektive produktgenrer.

Tineco vinder to priser: PLUS X AWARD for FLOOR ONE S5 Extreme og ’Best Brand 2023’Tineco FLOOR ONE S5 Extreme

Tineco FLOOR ONE S5 Extreme er en alsidig combi gulvvasker, der er designet til hurtigt og grundig rengøring af hårde gulve og gulvtæpper. Den indeholder en intelligente teknologi, så den automatisk tilpasser sig de forskellige overflader og i samspil med dens kraftfulde motor sørger Tineco FLOOR ONE S5 Extreme for både effektiv og hurtig rengøring af gulvene.

Følgende funktioner gjorde stort indtryk og mestrede alle opgaver med glans:

● Våd rengøring: FLOOR ONE S5 Extreme har en avanceret våd rengøringsfunktion, der gør det muligt at rengøre hårde gulve grundigt og samtidig skånsomt.

● Kraftig motor: Dens kraftfulde motor sikrer en stærk sugekraft – snavs og støv opsamles pålideligt uden at efterlade rester.

● Lang batterilevetid: Med en batterilevetid på op til 35 minutter kan støvsugeren bruges til at rense større overflader, uden du skal bekymre dig om at løbe tør for strøm.

● Flertrins filtersystem: Det integrerede, avancerede filtersystem består af flere lag, der sikrer, at støvpartikler ikke udledes i den omgivende luft.

● Nem at bruge: Tineco FLOOR ONE S5 Extreme er let og nem at bruge. Med en vægt på kun 4,6 kg og takket være det slanke design er enheden også nem at opbevare og transportere.

“Vi er utrolig stolte over at have vundet to PLUS X AWARD-priser. Dette er en betydningsfuld anerkendelse af innovationen og af teamets hårde arbejde – et team som konstant stræber efter at udvikle produkter, der forbedrer rengøringsoplevelsen for vores kunder,” siger Marco Getz, General Manager, Tineco Tyskland.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>