Se tydeligt din rute med Garmin Drive 53 bil-GPS
Hjem NYE PRODUKTER Se tydeligt din rute med Garmin Drive 53 bil-GPS

Se tydeligt din rute med Garmin Drive 53 bil-GPS

Af Redaktionen

Pålidelig, brugervenlig enhed har nu en elegant touchscreen i høj opløsning, frisk design og live trafik for at forenkle kørslen.

Garmin International, Inc. annoncerede i dag Garmin Drive 53, en ny tilføjelse til den populære Garmin Drive produktlinje, der tilbyder en enkel, strømlinet navigationsløsning.

Garmin Drive 53 leverer en lys, 5″ touchscreen (800×480 opløsning) og et moderne design, der gør det nemt for chauffører at følge deres anbefalede rute. Satellitnavigationen inkluderer detaljerede kortopdateringer over Europa, og når den er parret med Drive-appen, bruger den dynamiske data til at give chauffører advarsler og tilbyde alternative ruter, når der opstår forsinkelser fra vejarbejde, ulykker og andre trafikforhold, plus vejrudsigter, live brændstofpriser og mere.

“Vores Garmin Drive 53 tilbyder en moderne, avanceret æstetik kombineret med vores kernenavigationsfunktioner for at hjælpe chauffører med at komme derhen, hvor de skal hen. Uanset om du tager en tur på tværs af landet med familien eller dagligt pendler i din egen by, vil chauffører elske det smukke display og den enkle navigation.” – Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Se tydeligt din rute med Garmin Drive 53 bil-GPSSe Garmin Drive 53 i aktion her.

Turplanlægning gjort let

Garmin Drive 53 tilbyder flere roadtrip-klare funktioner, der hjælper med at forbedre enhver tur. Enheden viser vigtige interessepunkter langs en aktiv rute, så chaufførerne kan se mad-, brændstof- og hvilesteder forude samt afstande til kommende byer og rejsemilepæle.

Kør selvsikkert

Denne nye enhed kan prale af et udvalg af kernefunktioner, der hjælper kunderne med at navigere let, herunder:

  • Chaufføradvarsler om potentielle farer langs ruten med advarsler for skolezoner, ændringer i hastighedsgrænser, skarpe kurver og mere.
  • Miljøzone-routing giver vejledning og advarsler om miljøzoner på din rute
  • Tripadvisor rejsendes vurderinger for at finde topbedømte restauranter, hoteller og attraktioner.
  • En dedikeret satellit-navigation giver chauffører mulighed for nemt at følge en anbefalet rute uden at dræne deres mobiltelefons batteri eller opleve opkaldsafbrydelser under rutevejledning.
  • Kompatibel med Garmin bakkameraer
  • Indbygget Wi-Fi-forbindelse gør det nemt at holde kort og software opdateret uden at bruge en computer.

Garmin Drive 53 er tilgængelig nu og har en vejledende udsalgspris på DKK 1.349. Besøg garmin.com/drive for at lære mere.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>