TP-Link lancerer Wi-Fi 7-løsninger i samarbejde med Qualcomm Technologies
Hjem NYHEDER TP-Link lancerer Wi-Fi 7-løsninger i samarbejde med Qualcomm Technologies

TP-Link lancerer Wi-Fi 7-løsninger i samarbejde med Qualcomm Technologies

Af Redaktionen

Nyt samarbejde mellem TP-Link og Qualcomm Technologies byder på en helt ny produktportefølje af Wi-Fi 7-løsninger med XGS-PON netværksteknologi.

TP-Link, der er førende global udbyder af netværksenheder, netværkstilbehør og smart home-produkter, har i dag annonceret et nyt samarbejde med Qualcomm Technologies.

Sammen skal de to virksomheder levere en portefølje af banebrydende Wi-Fi 7-løsninger med XGS-PON (passiv optisk netværksteknologi, der anvendes til at splitte og fordele forbindelsen fra et access-punkt og ud til slutbrugerne i en punkt-til-multipunkt fiberforbindelse). Med samarbejdet ønsker TP-Link og Qualcomm Technologies at tilbyde en fleksibel og hurtig implementeringsplan samt en hidtil uset netværksforbindelse og Wi-Fi til deres kunder.

“Vi er glade for at samarbejde med Qualcomm Technologies om dette banebrydende projekt. Fremadrettet kan vi levere enestående Wi-Fi-oplevelser sammen med lynhurtigt internet og effektive tilslutningsmuligheder, takket være en kombination af vores avancerede hardware- og softwareekspertise og Qualcomm Technologies’ chipset-platform. XGS-PON-løsningen er bygget på Qualcomms SoC-platform, hvilket giver os mulighed for at opretholde en høj standard af eksisterende Wi-Fi-gateways, der inkluderer en høj systemstabilitet og Wi-Fi-ydeevne samt en god brugeroplevelse,” fortæller Pingji Li, der er Vice President i TP-Link.

“Vores samarbejde med TP-Link er et stort step mod at accelerere innovation inden for bredbånd og skræddersyede abonnementstjenester. Vores 10G PON-teknologi vil mere end bare at leve op til slutbrugernes foranderlige behov, alt imens vi fremtidssikrer serviceleverandørernes udbud af netværk,” fortæller Ganesh Swaminathan, der er Vice President og General Manager hos Qualcomm Technologies.

Revolutionér Wi-Fi-oplevelsen med TP-Link Aginet XGS-PON VoIP Wi-Fi 7-router
De nye XGS-PON-routere er skabt ud fra TP-Links ekspertise inden for Wi-Fi-routere og Wi-Fi 7-teknologi og tilbyder derfor en enestående brugeroplevelse. Den nye router XGB810v er skabt til at nå nye højder inden for benchmarks, hvilket kommer til udtryk i en uovertruffen internetoplevelse i en slank og kompakt formfaktor.

Innovation møder æstetik og en fantastisk ydeevne
XGB810v er bygget med otte interne antenner, der er placeret strategisk og kan modtage signaler fra alle retninger med høj forstærkning og isolation samt bred strålebredde. Desuden gør det minimalistiske design det let at integrere routeren i ethvert miljø.

Det er desuden muligt at nyde effektiv Wi-Fi-ydeevne med høj netværkshastighed, effektivitet og kapacitet med ultrahurtige 19 Gbps på tværs af tre bånd, der er drevet af Qualcomm® 10G Fiber Gateway-platformen. Den nye XGB810v-router optimerer signalets klarhed og styrke for at levere hurtige data til flere enheder på tværs af tre bånd med reduceret forsinkelse og høj effektivitet, takket være Wi-Fi 7, MU-MIMO, OFDMA og stråleformet teknologi. Slutbrugerne vil derfor opleve problemfri streaming i 8K/4K, fordybende spiloplevelser, AR/VR og lynhurtige downloads. Den nye router understøtter også EasyMesh-standarden for enkel og smart mesh Wi-Fi med høj fleksibilitet.

Oplev 10G symmetrisk internetadgang og fleksibel kabeltilslutning
XGB810v er udstyret med en XGS-PON-port, hvilket giver mulighed for symmetrisk 10Gbps fiberinternetadgang, hvilket imødekommer behovet for høj båndbredde til downloads og uploads. Med 1x 10 GbE WAN/LAN-porte, 4x 2,5 GbE-porte og 1x USB 3.0-port tilbyder XGB810v-routeren fænomenal fleksibilitet til hurtige og stabile netværk.

​​XGB810v kommer med TAUC-cloud management samt protokollerne TR-069/TR-369. TAUC integrerer protokollerne TR-069/TR-369, TR-181 Multi-AP til EasyMesh-topologi, dataelementer og avanceret Wi-Fi diagnostik. Den tilbyder også skræddersyede API-tjenester og en mobilapp til slutbrugeren. Denne cloud-løsning gør det muligt for serviceleverandører at implementere zero-touch-løsninger og administrere internet- og Wi-Fi-tjenester via fjernadgang.

TP-Link lancerer Wi-Fi 7-løsninger i samarbejde med Qualcomm TechnologiesDen nye XGS-PON-produktserie byder også på TP-Links XGS-PON ONU SFP+-modul, XGM10A. Den nye serie anvender den nyeste XGS-PON-teknologi og flere Ethernet UNI-tilstande til fleksible tjenester og planmuligheder samt skalérbarhed. XGM10A kan desuden kombineres med Wi-Fi 7-routere og mesh-systemer, der er baseret på Qualcomm, f.eks. EB810v og HB819, hvilket muliggør en fuldendt løsning fra begge tjenesteudbydere.

 Pris og tilgængelighed

  • XGB810v (BE19000 Tri-Band Wi-Fi 7 XGS-PON VoIP-router) bliver tilgængelig i løbet af foråret 2024. Pris bliver oplyst på et senere tidspunkt.
  • XGM10A (XGS-PON ONU SFP+-modul) bliver tilgængelig senere i år. Pris bliver oplyst på et senere tidspunkt.
  • EB810v (BE19000 Tri-Band Wi-Fi 7 VoIP-router) samt HB810 (Whole Home Mesh Wi-Fi 7 AP) er allerede tilgængelige.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>