Unit4 offentliggør stærke resultater for andet kvartal for 2022
Hjem TELEKOMMUNIKATION Unit4 offentliggør stærke resultater for andet kvartal og første halvår af 2022

Unit4 offentliggør stærke resultater for andet kvartal og første halvår af 2022

Af Redaktionen

Unit4 offentliggjorde i dag resultater for andet kvartal og første halvår af 2022, der sluttede den 30. juni 2022.

I andet kvartal tog det fart med vundne globale kunder, 91 go-lives og 18 nye kunder underskrevet – inklusive ERPx-kunder: Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation, Dogs Trust, Gemeente Bergen op Zoom, Agora Strategy Group og Oslofjord Convention Center.

Disse resultater viser behovet for, at organisationer med mennesker i fokus implementerer en samlet platform for at fremme effektiviteten, innovere i stor skala og levere gode oplevelser for både deres medarbejdere og kunder.

Unit4 har stærke vækstambitioner, og dette blev understreget med et strategisk opkøb i 2. kvartal, hvor virksomheden annoncerede købet af Scanmarket, en global leverandør af cloud Source-to-Contract-software. Dette markerede en betydelig investering i virksomhedens ERP-løsning og giver Unit4 mulighed for at give organisationer en samlet Source-to-Pay-rejse, der bygger på dets eksisterende ERP- og Procure-to-Pay (P2P)-tilbud.

”Opkøbet giver os nogle særdeles spændende muligheder. Ikke mindst i Danmark, hvor vi helt klart vil geare op i forhold til vores ambitioner. Jeg ser et stort potentiale i koblingen mellem Unit4 og Scanmarket og hvad vi kan tilbyde både eksisterende og nye kunder,” udtaler Anders Holm Jørgensen, Country Manager hos Unit4 i Danmark.

Ud over en god teknologipasform er både Unit4 og Scanmarket kulturelt ens, idet de begge har udviklet løsninger med brugere og mennesker i centrum for det, de laver. Scanmarkets kunder omfatter Emirates Flight Catering, NatWest, ISS Facility Services, MacMillan Cancer Support og Kärcher.

Unit4 offentliggør stærke resultater for andet kvartal for 2022

Anders Holm Jørgensen, Country Manager hos Unit4 i Danmark

Patrick Reymann, IDC Research Director, Procurement and Enterprise Apps, udtaler: “Unit4-opkøbet af Scanmarket passer perfekt til vores hypotese, konsekvent forstærket af IDC-forskningsdata, om, at kunder ønsker indkøbsløsninger som en del af komplette ERP-tilbud. Indkøbsapplikationsområdet er levende og voksende, da købere konstant fortæller os, at de har brug for hjælp til at administrere deres forbrugsdata. Denne kombination vil give en enorm værdi for eksisterende kunder og vil give potentielle købere en stærk grund til at overveje det kombinerede Unit4 / Scanmarket-tilbud fremover.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>