Vertiv udsender anbefalinger til datacenteroperatører og tilknyttede virksomheder om at modstå globale hedebølger
Hjem VERTIV Vertiv udsender anbefalinger til datacenteroperatører og tilknyttede virksomheder om at modstå globale hedebølger

Vertiv udsender anbefalinger til datacenteroperatører og tilknyttede virksomheder om at modstå globale hedebølger

Af Redaktionen

Rekordhedebølger skaber overskrifter og belaster økonomier over hele kloden, uden tegn på afkøling i den umiddelbare fremtid.

Ud over indvirkningen på menneskeliv, tager ekstrem varme hårdt på datacenterdrift og infrastruktur, fra udfald og afbrydelser i datacentre i UK, til reduceret produktion på kraftværker i Frankrig, til bekymring over vandforbrug i tørke-berørte områder over hele verden.

Vertiv (NYSE: VRT), global leverandør af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, udsendte i dag anbefalinger til datacenteroperatører og tilknyttede virksomheder for at hjælpe dem med at navigere i disse udfordringer.

“Hvis én ting er klar, er det, at vi skal være forberedte på, at disse ekstreme vejrforhold bliver mere almindelige, så det er afgørende at tilpasse os denne uundgåelighed,” udtaler Karsten Winther, præsident for Vertiv i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) . “Kunderne bliver mere opmærksomme på de udfordringer, som f.eks. ekstrem varme medfører, og de ser med rette på, hvordan de kan afbøde de resulterende risici, når det kommer til deres datacenterdrift. Vores serviceteams har vist sig at være uvurderlige til at yde den nødvendige vejledning og support til ikke kun at håndtere den umiddelbare påvirkning, men at diskutere med kunderne, hvordan de kan planlægge fremad i forhold til at bygge modstandsdygtighed.”

For at holde systemerne kølige og hjælpe med at sikre datacenterets tilgængelighed anbefaler Vertiv-eksperter disse øjeblikkelige handlinger:

– Afhængigt af datahallens belastning, kør så mange enheder som muligt for at reducere belastningen på hver køleenhed. Typisk vil en organisation køre alle redundante enheder, men hvis IT-belastningen ikke er 100 %, bør man køre nok enheder til at komme så tæt på per-køleenhed som muligt. Dette holder kølemiddeltrykket lavere, så der ikke er risiko for pludselig højere tryk med den høje omgivelsestemperatur. Det giver også et mere effektivt driftspunkt.

–  Udarbejd en regelmæssig vedligeholdelsesplan. Vertiv anbefaler sine kunder at planlægge forebyggende vedligeholdelse hvert kvartal. For kompressorbaserede (DX) enheder anbefaler Vertiv kvartalsvis eller hyppigere rengøring af kondensatorspolerne. Manglen på korrekt og regelmæssig rengøring af kondensatorspolen kan forårsage en større reduktion i den samlede termiske enheds kapacitet end selve omgivelsestemperaturen. Derudover hjælper korrekt vedligeholdelse af kølemiddelfyldningsniveauet til at gøre det muligt for designkapaciteten og driftseffektiviteten at fungere problemfrit. En kølemiddelpåfyldning, der er for lav eller for høj, kan forårsage driftsineffektivitet.

“De hidtil usete temperaturer, vi ser over hele kloden, lægger øget pres på datacenteroperatører og infrastrukturudbydere, og udfordrer dem til at opretholde pålidelighed og forbindelse,” sagde Steve Madara, vicepræsident for termisk salg hos Vertiv. “Ekstreme vejrhændelser understreger vigtigheden af ​​en robust forebyggende vedligeholdelses- og rengøringsplan, der er skræddersyet til de specifikke forhold i operatørens region. Datacenteroperatører skal muligvis være forberedte på afvejninger af driftsomkostninger for at kompensere for overdimensionering af kapacitet. At samarbejde med en kvalificeret udbyder af datacentertjenester er vigtigt for at skabe en vedligeholdelses- og serviceplan, der opfylder kravene fra nutidens hedebølger og morgendagens usikre klima.”

Efterhånden som planeten fortsætter med at varme op, og klimakrisen forstærkes, vil ekstreme varmebegivenheder blive endnu mere almindelige. Kortsigtede handlinger vil skulle ledsages af mere langsigtede, systemiske ændringer i industrien.

“Som industri bør vi se til og lære af regioner som Mellemøsten, Afrika og Australien, som allerede har tilpasset sig høje temperaturer i det meste af året,” sagde Madara. “Når vi gør det, er det klart, at status quo ikke vil føre os ind i fremtiden. Vi er nødt til at revurdere planlægning af tagterrasser og designe vores datacenterinfrastruktur til at modstå højere varmebelastninger, genoverveje placeringen af ​​infrastruktursystemer ud over kapacitet.”

Andre langsigtede bedste praksisser og råd fra Vertiv-eksperter omfatter:

– Overvej forskellige typer af kølesystemer, herunder nedsænket køling, vandfri køling og fordampende frikølingssystemer designet til at levere pålidelighed og effektivitet i højtemperaturmiljøer.

Vertiv udsender anbefalinger til datacenteroperatører og tilknyttede virksomheder om at modstå globale hedebølger– Hvis du er afhængig af solceller som energikilde, skal du tage højde for reduktionen af ​​solcellernes effektivitet, når omgivelsestemperaturerne stiger.

– I stedet for udelukkende at stole på historiske data til at bestemme datacenterkapacitet – data, der ikke tager højde for nutidens ekstreme temperaturer – brug forudsigende modellering.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>