Veeam melder om et stærkt Q3: Veeam nummer ét i EMEA
Hjem NYHEDER Veeam melder om et stærkt Q3: Veeam nummer ét i EMEA

Veeam melder om et stærkt Q3: Veeam nummer ét i EMEA

Af Redaktionen

Veeam rammer 400.000 kunder som førende udbyder af data backup og giver virksomheder mulighed for at beskytte, styre og udnytte deres data fuldt ud. 

Veeam melder om et stærkt Q3: Veeam nummer ét i EMEAVeeam Software, førende leverandør af backupløsninger og cloud data management, annoncerede i dag en stigning på 21 procent på sine årligt tilbagevendende indtægter (ARR) year-over-year (YoY) for tredje kvartal i 2020. Med over 400.000 kunder på verdensplan styrker Veeam sin vækst på markedsandele inden for kerneområdet datacenter backup og data-genoprettelse. Veeam tager løbende nye løsninger i brug for bedst muligt at kunne understøtte kundernes behov for databeskyttelse i skyen. Veeams hurtigst voksende produkt, Veeam Backup for Microsoft Office 365, fortsætter med en fantastisk stærk vækst på 85 procent YoY. Der kom endnu et bevis på Veeams løbende vækst på IDCs halvårlige Software Tracker for Data Replication & Protection 1H’20, hvor Veeam for nylig blev udnævnt til nr. 1 på omsætning i markedsandele i EMEA og som den hurtigst voksende omsætning år-til-år i første halvår 2020 blandt de fem førende virksomheder.

Veeam Backup for Microsoft Office 365

“Ud over mennesker er data den vigtigste ressource for virksomheder. Det er vores mission at give kunderne de rigtige værktøjer til at beskytte deres data,” siger Veeam CEO, Bill Largent. ”Cloud, cybersikkerhed og moderne databeskyttelse er de tre grundsøjler, der driver digital transformation, så virksomheder kan udnytte data til at give deres kunder den bedste kundeoplevelse. Veeam vil fortsat stå for udvikling og gå forrest, uanset om det gælder cloud eller Kubernetes. Det er vores seneste opkøb af Kasten et tydeligt bevis på. Q3 har været et stærkt kvartal, og vi ser frem til en flot afslutning på 2020, hvor vi fortsat vil komme med nye løsninger, der dækker behovene hos vores kunder.”

”De løbende resultater fra IDC’s undersøgelser viser tydeligt Veeams stærke position i EMEA, hvor vi fortsat er nummer et på markedsandele målt på omsætning,” siger Daniel Fried, General Manager (GM) og Senior Vice President (SVP), EMEA og Worldwide Channels hos Veeam. ”Det viser, at vi er den hurtigst voksende forretning i denne kategori i forhold til vækst i omsætning i EMEA. Vi vil fortsat styrke vores position som markedsførende i EMEA ved radikalt at forenkle cloud data management for virksomheder og tilbyde verdensførende tekniske løsninger, viden og ekspertise til vores partnere og hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning med fremtidssikrede systemer.”

Med opkøbet af Kasten, som er markedsførende inden for Kubernetes Backup og Disaster Recovery, arbejder Veeam med en målsætning om at integrere Kasten i sin markedsledende cloud data management platform til moderne databeskyttelse og på radikalt at forenkle opgaven med datahåndtering for virksomheder. Med Kastens K10 data management platform, kan Veeam tilbyde virksomhederne et brugervenligt, skalérbart og sikkert system til Kubernetes backup og en mobilitet inden for applikationer med en hidtil uset enkelthed.

Veeam erkender, hvor vigtigt det er at kunne understøtte udviklingen hos vores kunder og at kunne levere moderne datahåndtering integreret i Kubernetes. Samtidig er det vigtigt at understøtte en DevOps kultur for at forbedre kvalitet, skalérbarhed og for hurtigere at kunne levere applikationer med mindre behov for daglig styring.

“Vi har en stærk førerposition inden for virtualisering og cloud-miljøer,” siger Largent. ”Og nu, hvor vi videreudvikler virksomheden med fokus på cloud og containere, ser jeg frem til at kunne hjælpe vores kunder og partnere med at beskytte og genbruge deres data til at få konkurrencefordele. Veeam vil styrke et allerede stærkt hold med nye talenter og ved fortsat at forfremme medarbejdere i virksomheden.”

Flere højdepunkter fra Q3’20:

  • Veeam forhandleraftaler med Cisco, Hewlett Packard Enterprise (HPE), NetApp, og Lenovo melder om 17 procent YoY vækst og 20 procent vækst i indgåede aftaler kvartal til kvartal (QoQ).
  • Over en halv million kunder har hentet Veeam Backup and Replication v10 siden udgivelsen i februar. Med flere end 150 nye funktioner og forbedringer, som inkluderer moderne NAS-understøttelse, Multi-VM Instant Recovery og forbedret ransomware-beskyttelse, kommer v10 med funktioner, der øger tilgængelighed, mobilitet og fleksibilitet inden for cloud data management.
  • For femte år i træk er Veeam med på Forbes Cloud 100-listen. Den vigtigste top 100 rangliste for private cloud virksomheder i verden.
  • Veeam har nu 400.000 kunder på verdensplan, inklusive 83 procent af virksomheder på Fortune Global 500-listen og 69 procent på Forbes Global 2000-listen.

Citater

“På trods af den igangværende pandemi og de udfordringer det giver for virksomheder og individer globalt, har Veeam formået at øge væksten og kundegrundlaget. Veeams nylige køb af Kasten viser virksomhedens målsætning om at efterkomme kundernes voksende ønske om én samlet løsning, som gør det muligt for dem at beskytte deres data og applikationer, uanset om der er tale om container-applikationer i skyen, virtuelle eller fysiske processer.”– Phil Goodwin, Research Director at IDC

“Veeam understøtter vores arbejdsgange i banken og vigtige, forretningsmæssige prioriteter – databeskyttelse, BC (business continuity) og DR (data recovery), regulatorisk complicance og TCO (total cost of ownership) – på højeste niveau med minimal indsats.” – Efthymios Bekas, Assistant Manager, IT Systems Division, Alpha Bank

“Med rødder 100 år tilbage har Dutch State Mines (DSM) udviklet sig til en virksomhed med 23.000 ansatte på verdensplan, som specialiserer sig i bæredygtige løsninger inden for sundhed, ernæring og materialer. Ved at indgå partnerskab med Veeam har vores virksomhed fået en samlet løsning til datastyring, som beskytter forretningskritiske applikationer i fysiske, virtuelle og offentlige miljøer. Samtidig sikrer de forbedrede muligheder ved Veeam v10 oppetid og mulighed for genskabelse af data, så vores organisation kan fokusere på fortsat at tilbyde vores kunder løsninger, der giver dem velvære og glæde,”– Marcel Janssen, Delivery Coordinator Local Business Applications, DSM Group Business Services

“I en krisesituation ved vi, at vi kan skifte til en kopi på vores data recovery site og starte forretningskritiske processer op i en fart. Jeg ved ikke, hvad vi skulle gøre uden Veeam.” – Asaf Frid, IT System Manager, Hertz

“Veeam giver virksomheden skalérbarhed og produkter, der er modne nok til at opfylde vores bankkunders behov. Vores kunder forventer 100 procent dataintegritet, og Veeam understøtter vores evne til at levere det.” – Colin Chatelier Manager of Storage and Compute, Europe, Rabobank

“Ydelse på topniveau og sikker og stabil produktion er kernen i Shells forretninger. Process Control Domain (PDC) applikationer, som overvåger, styrer og sikrer produktionsprocesser er vigtige for en effektiv ydelse i verdensklasse. Med Veeam v10s mulighed for fysisk til virtuel genskabelse af data får vi friheden til at genoptage processer uden at være låst til en bestemt hardware.” – Niels Spieard, Functional Expert PCD-IT, Shell Information Technology International B.V.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>