Vilde prisdyk giver billige fladskærme
Hjem NYHEDER Vilde prisdyk giver billige fladskærme

Vilde prisdyk giver billige fladskærme

Af Redaktionen

Det er nu og i de kommende efterårs måneder, at det for alvor kan betale sig at købe en ny fladskærm til stuen eller køkkenet. Priserne dykker voldsomt og der er mange tusind kroner at spare.

Vilde prisdyk giver billige fladskærme 2Priserne på de nyeste fladskærmsmodeller falder voldsomt og frem til Black Friday udsalget vil priserne være faldet med op til 50 procent siden fladskærmene kom på markedet i foråret.

”Priserne på de nyeste fladskærmsmodeller falder hurtigt, og vores analyse af prisudviklingen viser samtidigt, at flere af de meget populære skærme ikke kun falder hurtigt men også markant i pris, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

PriceRunner har gennemført en analyse af udviklingen på fladskærmspriserne, og analysen dokumenter med stor tydelighed, at det er her i oktober og november det virkelig kan betale sit at købe et nyt tv.

Store prisfald

Et eksempel på dette er LGs 55-tommers OLED-skærm. Det kom på markedet tilbage i april med en startpris på 24.999 kroner, og her 5 måneder efter er prisen styrtdykket til 11.999 kroner.

Det er et prisfald på 52 procent for det der stadig er LGs nyeste 55-tommers OLED-skærm.

”Eksemplet er ikke enestående. Vi ser hvert år at prisen på alle de nyeste skærmmodeller styrtdykker efter et stykke tid for at blive ved med at falde hen imod Black Friday udsalget, ” siger Martin Andersen.

Det er i løbet af foråret, at producenterne sender nye modeller af fladskærme på markedet. Traditionelt er det sådan, at de nye modeller starter med en høj pris, for så at falde i løbet af året hen imod Black Friday, hvor prisen nemt kan være halveret.

Prisanalysen viser at i gennemsnit falder prisen på de nyeste fladskærme med 40 procent.

”Vores råd til forbrugerne er derfor altid vente lidt med at købe de nyeste fladskærme, fordi prisen falder hurtigt og meget. Efteråret og især Black Friday udsalget er et godt tidspunkt at købe ny skærm på, ” siger Martin Andersen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>