TCL Electronics vinder fire prestigefyldte EISA priser 2022-2023
Hjem LIVSSTIL TCL Electronics vinder fire prestigefyldte EISA priser 2022-2023

TCL Electronics vinder fire prestigefyldte EISA priser 2022-2023

Af Redaktionen

TCL Electronics kan nu tilføje fire nye EISA priser til sin liste over prisvindende produkter.

Årsagen til de nyligt tilkendte priser er TCLs Mini LED 4K TV 65C835, QLED-modellen 55C735 (QLED860) og soundbaren C935U.

For allerførste gang modtager TCL i år også en pris for firmaets innovative læsetablets med TCL NXTPAPER 10s.

TCL Electronics, et af verdens hurtigst voksende brands indenfor forbrugerelektronik, kan endnu engang prale af en række nye EISA-priser fra dette års nye line-up. Europas anerkendte Expert Imaging and Sound Association (EISA) har anerkendt TCL med fire nye prestigefyldte EISA Awards i år.

TCL Mini LED 4K TV 65C835 – EISA “Premium Mini LED TV 2022-2023”

EISAs billed- og lydeksperter har udvalgt TCL 65C835 som det bedste Premium Mini LED TV, hvilket understreger TCLs førende position indenfor Mini LED segmentet. EISA-juryens begrundelse: ”TCL fortsætter med at udvikle sin Mini LED-baggrundsbelysning med multi-zone dæmpningsteknologi, og den fristende prissatte 65C835 er et klart bevis på disse fremskridt. Brugerens oplevelse forbedres ved at inkludere Google TV og et lydsystem, der leverer en imponerende lydkvalitet til et så slankt og attraktivt sæt.”

TCL 65C835, som blev lanceret på det europæiske marked tidligere på foråret, er et 4K Mini LED TV kombineret med QLED, Google TV og Dolby Atmos. C835-serien er et perfekt eksempel på, hvordan Mini LED-teknologien har udviklet sig siden sidste år, hvor den forrige generation C825 blev tilkendt prisen: “Premium LCD TV 2021-2022”. Det nye TCL Mini LED TV giver et betydeligt lysere billede med 100% farvevolumen med mere end en milliard farver og nuancer og kan klassificere typen af indhold, hvilket giver en utrolig realistisk gengivelse af billedet. Mini LED-teknologi leverer ligeledes dybe og sorte farver og skyggedetaljer uden halo-effekter. Dens forbedrede brede betragtningsvinkel og dens skærm uden reflekser kombineret med over 1.000 nits lysstyrke forbedrer kvaliteten af seerens oplevelsen selv i meget lyse rum.

For et ophøjet niveau af spiloplevelse tilbyder C835 utrolig lav inputlag, Dolby Vision og Dolby Atmos, Game Bar, ALLM, VRR og 144Hz support for at tilfredsstille selv de mest krævende gamere.

TCL QLED 4K TV 55C735 – EISA “Best Buy LCD TV 2022-2023”

TCL 55C735 (i Norden har det modelnavnet QLED860) er et bevis på, at TCL også er anerkendt for at sælge produkter, der giver rigtig god værdi for pengene. EISA tildeler “Best Buy LCD TV” prisen med begrundelsen: “55C735 med sit diskrete design er nem at blive forelsket i og er et glimrende valg til film, spil og sport. Mens det bruger mange af TCL’s premium-teknologier, opretholder det sin meget brugervenlige pris.”

C735 blev lanceret i april 2022 som en del af den nye 2022 C-serie, med QLED-teknologi, 144Hz VRR og Google TV. Det giver underholdning i alle mulige HDR-formater, inklusive HDR10/HDR10+/HLG/Dolby Vision og Dolby Vision IQ. Takket være de avancerede AI-funktioner tilpasser dette TV sig nemt til sit visningsmiljø i det smarte hjems økosystem.

TCL 5.1.2 Soundbar C935U – EISA “Best Buy Soundbar 2022-2023”

Med C935U som værende vinderen af “Best Buy Soundbar 2022-2023″ prisen beviser TCL endnu en gang, at en fordybende lydpræstation og den nyeste teknologi ikke altid er ensbetydende med en dyr pris. EISA-juryens begrundelse: ”Lige når du tror, du har set alle de fantastiske egenskaber som denne soundbar har, opdager du, at den kan endnu mere. Ved at kombinere sin trådløse subwoofer med et hovedkabinet med fysiske højdedrivere til Dolby Atmos og DTS:X plus TCL’s Ray-Danz akustiske linseteknologi er C935U en fremragende performer i film- og TV-lydblandinger. Bassen har dybde, dialogen er robust og effekterne har power.”

Den nyeste TCL 5.1.2 soundbar giver brugerne alt det, som de har brug for, inklusive kraftfuld bas, indbyggede højdehøjttalere, der får det til at lyde, som om objekter flyver over hovedet, og TCLs eksklusive RAY•DANZ-teknologi, der tager sig af lydrummet på siderne. TCL C935U demokratiserer teknologien ved at tilbyde Dolby Atmos- og DTS:X-gengivelse, Spotify Connect, Apple Airplay, Chromecast Built-in og DTS:Play-Fi-understøttelse og avancerede mobilappfunktioner inklusive AI Sonic-Adaptation.

Derudover er alle indstillinger nu let tilgængelige på fjernbetjeningens LCD-display, og soundbaren kan også nemt betjenes via TCL TV’s stemmeassistenter som OK Google og Alexa.

TCL NXTPAPER 10s – EISA “Tablet Innovation 2022-2023”

TCL NXTPAPER 10s blev lanceret på CES 2022, hvor den vandt prisen: “Eye Protection Innovation Award of the Year”. Den er en smart 10.1″ tablet med en unik teknologi til at beskytte øjnene. EISA-juryens begrundelse: ”Ved første øjekast ser TCL’s NXTPAPER 10s ud til at være bare endnu en Android-tablet. Men når du tænder for den, opdager du en helt unik billedkvalitet, takket være den “papirlignende” skærm. Her har TCL skabt en LCD-skærm med en 10-lags spredningseffekt, som hjælper med at beskytte øjnene under lange brugsperioder og begrænser skærmens blændingseffekt, samtidigt med at farveres præcision bevares – Ganske enkelt helt perfekt når du bruger den medfølgende pen til at tegne og skrive.”

Gennem en unik flerlags spredningsskærm reducerer TCL NXTPAPER 10 det skadelige blå lys med over 73%, et godt stykke over de krav, der stilles af branchen. NXTPAPER skærmteknologien er en ny papirlignende skærm, der bruger flere lag til at bevare naturlige farver, filtrere skadeligt blåt lys og give fantastiske betragtningsvinkler og antirefleksfunktioner.

Uanset om det er til tung multitasking eller intensiv studietid, er TCL NXTPAPER 10s udstyret med en octa-core processor, der sikrer forsinkelsesfri præstation med forudinstallerede apps, der kører problemfrit takket være 4 GB ROM, 64 GB RAM og Android 11.

TCL @IFA 2022

Gå ikke glip af TCL’s EISA-vinderne og endnu flere nyheder på IFA 2022, fra den 2. til den 6. september. TCL vil præsentere et omfattende udvalg af hjemmebiograf- og husholdningsprodukter fra 2022. Flere af dem præsenteres globalt for allerførste gang på firmaets 2.500 kvadratmeter store interaktive stand.

TCL Electronics vinder fire prestigefyldte EISA priser 2022-2023

Dato: 2. – 6. september 2022
Sted: HALL 21A, Messedamm Berlin, Tyskland

Har du lyst til at booke en tid med TCLs nordiske team for en eksklusiv fremvisning? Kontakt Hanna Glaas, nævnt nedenstående.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>