Hologic lancerer to nye test til luftvejsinfektioner
Hjem COVID-19 Hologic lancerer nu to nye test til luftvejsinfektioner

Hologic lancerer nu to nye test til luftvejsinfektioner

Af Redaktionen

Lige i rette tid til, at den nordlige halvkugle forbereder sig til den næste influenzasæson, lancerer Hologic to nye analyser til respiratoriske virusinfektioner.

Det gælder dels Panther Fusion SARS-CoV-2/Flu A/B/RSV assay, dels Novodiag RESP-4 molecular diagnostic test.

Begge analyser detekterer og differentierer fire af de mest almindelige luftvejsvirusser, hvor de kliniske symptomer kan være svære at skelne fra hinanden: SARS-CoV-2, influenza A, influenza B og RS-virus (respiratory syncytial virus).

Hologic lancerer to nye test til luftvejsinfektionerPanther Fusion SARS-CoV-2/Flu A/B/RSV assay er en højtydende kassettebaseret analyse, der køres på det fuldautomatiske Panther Fusion-system med høj gennemstrømning.

Novodiag RESP-4 køres på Novodiag-systemet, den fuldautomatiske løsning til molekylær diagnostik, som leverer on-demand-testning til infektionssygdomme og antimikrobiel resistens.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>