Vistaprint opkøber design-gigant i jagten på danske designtalenter
Hjem NYHEDER Vistaprint opkøber design-gigant i jagten på danske designtalenter

Vistaprint opkøber design-gigant i jagten på danske designtalenter

Af Redaktionen

Vistaprint annoncerer i dag, at de opkøber 99Designs, der er en global platform for grafiske designere, der arbejder freelance.

Vistaprint opkøber design-gigant i jagten på danske designtalenter

Vistaprint opkøber design-gigant i jagten på danske designtalenter

Med opkøbet får danske grafiske designere nu mulighed for at samarbejde med over 20 millioner virksomheder fra hele verden.

Vistaprint, som er marketingpartner for millioner af små virksomheder rundt om i verden, annoncerer i dag, at de går sammen med 99designs, en global kreativ platform, der gør det let for designere og kunder at arbejde sammen om at skabe designs.  99designs er blevet opkøbt af Vistaprints moderselskab Cimpress og vil både fungere som en del af Vistaprint og som et selvstændigt brand.

“Drivkraften bag Vistaprints opkøb af 99designs er vores passion for at hjælpe små virksomheder,” udtaler Robert Keane, grundlægger og administrerende direktør for både Cimpress og Vistaprint. “Vi ved, hvor vigtigt et godt design er for iværksættere. 99designs og Vistaprint har fælles værdier og visioner om at være en betroet partner for virksomhedsejere, hvilket skaber grundlaget for noget større og mere værdifuldt, end nogen af vores teams kunne skabe på egen hånd.”

Kombinationen af 99designs’ store netværk af talentfulde freelance-designere og Vistaprints mere end 20 millioner kunder vil skabe en global platform, der gør det let for små virksomheder at få adgang til både professionelle designtjenester og gode marketingprodukter på ét sted og vil samtidig give freelance-designere på 99designs’ netværk mulighed for at arbejde med Vistaprints kunder.

Patrick Llewellyn, administrerende direktør for 99designs, udtaler: “I et år, hvor hele verden har været nødt til at arbejde sammen online, har 99designs’ mission med at være forkæmper for kreativitet og nyskabelse aldrig været mere relevant. Vi har skabt kreative forbindelser mellem mennesker i mere end et årti og oplevet, hvordan disse hjælper både små virksomheder og iværksættere med at få succes. Vistaprints tro på- og investering i vores team og teknologi er et bevis på det enorme potentiale, der ligger i menneskeskabt kreativitet såvel som den dybe indflydelse, godt design har på en lille virksomhed.”

Flere designere til de mere end 20 millioner kunder

Med mere end 20 millioner kunder over hele verden tilbyder Vistaprint et enormt udvalg af tilpassede designskabeloner til marketing og reklamemateriale.

“For at blive en mere komplet marketingpartner for vores kunder udvider vi vores interne teams med 99designs’ vidtrækkende fællesskab af talentfulde, professionelle freelance-designere, der er eksperter i mere sofistikerede designprojekter,” udtaler Ricky Engelberg, marketingchef for Vistaprint. “Når virksomheder vokser, øges kompleksiteten og betydningen af deres designbehov også. For at imødekomme disse behov så professionelt og problemfrit som muligt, ledte vi efter en partner, der ikke kun kan bringe et netværk af talent med høj kvalitet til designtjenesten, men som også deler vores vision om at levere førsteklasses løsninger til virksomhedsejere på hele deres iværksætterrejse.”

Patrick Llewellyn rapporterer til Robert Keane og fortsætter med at stå i spidsen for 99designs, og deres store fællesskab af freelance-designere vil betjene kunder hos både 99designs og Vistaprint. Vistaprint planlægger en betydelig investering efter opkøbet for at udvide 99designs-teamet og for at fremskynde tempoet i teknologi og produktudvikling for en lang række freelancer-drevne designtjenester, derhjælper små virksomheder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>