Veeam byder Kacy Hassack velkommen som Chief People and Culture Officer
Hjem NYHEDER Veeam byder Kacy Hassack velkommen som Chief People and Culture Officer

Veeam byder Kacy Hassack velkommen som Chief People and Culture Officer

Af Redaktionen

Veeam Software, som er førende inden for databeskyttelse og “ransomware-recovery”, udnævner i dag Kacy Hassack som virksomhedens Chief People and Culture Officer (CPC).

Kacy kommer til Veeam som chef for alt, hvad angår mennesker, herunder at tiltrække og pleje talent, lederudvikling, mangfoldighed, lighed og inklusionsinitiativer, medarbejderinddragelse og gøre Veeam til det bedste sted at gøre karriere og gøre det muligt for alle at være deres bedste jeg på arbejdet.

Kacys karriere inden for HR strækker sig over to årtier. Før hun kom til Veeam, har Kacy haft ledende roller i globale teknologivirksomheder, herunder Indeed, Amazon Web Services, Hewlett Packard og Dell. Med fokus på global vækst og skalering har hun boet og arbejdet i flere regioner, herunder USA, Mellemamerika og Stillehavsområdet, og har i hver rolle været forpligtet til at levere løsninger, der sætter mennesket først, og hjælper virksomheder med at nå deres mål.

Veeam byder Kacy Hassack velkommen som Chief People and Culture Officer“Fantastiske virksomheder starter med fantastiske mennesker,” siger Kacy Hassack, CPC hos Veeam. “Veeam er blevet #1 inden for databeskyttelse og ransomware-gendannelse ved at levere utrolig kundefokuseret innovation. Mennesker er i centrum for virksomhedens succes, og det afspejler Veeam-kulturen. Jeg er begejstret for at slutte mig til Veeam og samarbejde med teams på tværs af virksomheden for at udvikle strategier, der understreger værdien af vores medarbejdere og nye initiativer for at gøre vores folk i stand til at yde deres bedste.”

“Vi er glade for at byde Kacy velkommen til Veeam,” siger Anand Eswaran, CEO hos Veeam. “Hun kombinerer en stærk track record i at skabe de bedste resultater for medarbejderne med det forretningssans og passion, folk har brug for. Veeam er den #1 globale markedsleder inden for databeskyttelse og gendannelse af ransomware takket være passionen og evnen hos vores utrolige 5.000 stærke ansatte i teamet. Vores kerneværdier og inkluderende arbejdsmiljø understøtter vores spændende vækstrejse. ‘Mennesker’ er ikke en ‘ressource’ hos Veeam – mennesker er vores vigtigste aktiv.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>