3 hårde pakker, der pynter på enhver ønskeliste
Hjem NYHEDER 3 hårde pakker, der pynter på enhver ønskeliste

3 hårde pakker, der pynter på enhver ønskeliste

Af Redaktionen

Sne og frost lader endnu vente på sig, men før vi har set os om, er det jul – og der skal stadig gaver under træet.

3 hårde pakker, der pynter på enhver ønskelisteDerfor har vi lavet en liste med inspiration til de teknologiglades ønskelister. Glædelig jul.

Det ideelle ur til natbordet – Smart Clock Essential

Slip for at fumle med alarmen på telefonen eller det gammeldags vækkeur i de dunkle morgentimer. Smart Clock Essential kan alt det, man i det 21. århundrede ønsker, et vækkeur skal kunne: Det kan vise klokken, ringe om morgenen og oplade din telefon. Og nå ja, så har det indbygget Google Assistant, som gør det muligt at indstille alarmer, afspille musik og styre alle smart home-enheder i hjemmet med stemmekommandoer. Uret kan sågar give en daglig status på vejr og nyheder, når du vågner. Du skal bare sige: ”Ok Google, godmorgen.”

Pris: 499 kroner

3 hårde pakker, der pynter på enhver ønskelisteFjernbetjeningen til hele hjemmet – Smart Tab M10 FHD Plus

En uovertruffen maskine til e-bøger, videoer, musik og podcasts. Smart Tab M10 FHD Plus’ skærm og indbyggede højtalere gør den ideel som underholdningsenhed for hele familien. Med Kids Mode kan børn nyde børnesikkert indhold, og forældrene kan nemt sætte grænser for, hvor længe de kan bruge tabletten og advare barnet, hvis øjnene kommer for tæt på skærmen. Tabletten kører Android og har desuden indbygget ansigtsgenkendelse.

Pris: fra 1.699 kroner

3 hårde pakker, der pynter på enhver ønskelisteElegant bærbar med masser af muskler – Yoga Slim 7

Har du rundhåndede familiemedlemmer, kan det ikke skade at notere en økonomisk højdespringer på ønskelisten. Og her er Yoga Slim 7 et fremragende bud. Der er tale om en let og elegant bærbar computer med en særdeles potent processor fra AMD. Samtidig byder på den 14 timers batteritid og en masse smarte funktioner som automatisk aflogning og batterioptimering.

Pris: fra 5.999 kroner

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>