3 udnævner privatmarkedsdirektør
Hjem NYHEDER 3 udnævner privatmarkedsdirektør

3 udnævner privatmarkedsdirektør

Af Redaktionen

Jesper Bennike, direktør for 3’s online-brand OiSTER, er udnævnt til Vice President og direktør for 3’s privatmarked.

3 udnævner privatmarkedsdirektør

Jesper Bennike

Udnævnelsen sker i forbindelse med en reorganisering af 3’s to forbrugerrettede brands, hvorfor Jesper Bennike fortsætter i sin stilling som direktør for OiSTER.

Jesper Bennike har gennem elleve år som direktør for OiSTER spillet en afgørende rolle i positioneringen af OiSTER med et af Danmarks bedst genkendelige marketinguniverser og en digital forretningsmodel, som har resulteret i kontinuerlig vækst i kundebasen og høj kundetilfredshed.

Nu tiltræder han som Vice President for teleselskabet 3’s privatmarked, og får dermed øverste ansvar for 3Butikkerne samt 3’s propostions, marketing og digitale univers rettet mod privatkunderne. Jesper Bennike beholder samtidig sit ansvar for driften af OiSTER. Dermed samler 3 sine to forbrugerrettede brands under samme ledelse.

3 udnævner privatmarkedsdirektør

Morten Christiansen, der er koncernchef for 3 Skandinavien

”Jesper har skabt bemærkelsesværdige resultater i OiSTER, så jeg har høje forventninger til, hvad han bringer til bordet i 3. Vi driver i forvejen en meget lean forretning, men det er alligevel min klare forventning, at vi med reorganiseringen bliver endnu bedre i stand til at udnytte vores kreative og driftsmæssige ressourcer på tværs af forretningen. Det er samtidig vigtigt for mig at understrege, at de to brands fortsat vil bevare deres særegne identiteter på det danske telemarked,” siger Morten Christiansen, der er koncernchef for 3 Skandinavien.

Jesper Bennike har tidligere arbejdet for bl.a. Telia og Orange og er uddannet fra Copenhagen Business School. Han er opvokset i Greve, hvor han i dag bor med sin familie.

Jesper Bennike overtager ledelsen af 3’s privatafdeling efter David Elsass, som stoppede hos 3 i oktober 2020.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>