3’s top 10 over mest solgte mobiler i januar
Hjem NYHEDER 3’s top 10 over mest solgte mobiler i januar

3’s top 10 over mest solgte mobiler i januar

Af Redaktionen

Apple og Samsung er løbet med samtlige pladser på top-10-listen over mest solgte mobiler hos teleselskabet 3 i januar måned.

3’s top 10 over mest solgte mobiler i januar

iPhone 12 Pro indtager førstepladsen over mest solgte mobiler hos teleselskabet 3 i januar måned.

På listen over mest solgte high-end-tilbehør er Mesh WiFi-systemet fra Linksys igen et hit.

Løsningen, som giver et ekstra boost til mobile internetforbindelser i større huse, strøg til tops i foråret og oplever med vinterens coronanedlukning nu fornyet popularitet.

I midten af januar løftede Samsung sløret for den nye Galaxy S21-serie, og allerede nu ligger S21 Ultra og S21 flot placeret med en hhv. 7. og 8.-plads på listen over de mest solgte mobiler hos 3 den forgangne måned. Øverst på listen finder vi iPhone 12 Pro, der dermed har overhalet både de andre modeller i 12-serien og iPhone SE, som ellers var den mest solgte mobil i 2020.

Efterspørgsel på gadgets til hjemmet

I foråret strøg det, der tidligere var lidt af et nicheprodukt, til tops på 3’s salgslister: Mesh WiFi-systemet fra Linksys, som består af flere trådløse enheder eller ’routere’, der kan placeres forskellige steder i huset og hjælpe wifi-signalet med at nå ud i alle hjørner. Med vinterens coronanedlukning er wifi-systemet endnu engang havnet på top-10-listen over mest solgte high-end-tilbehør.

Ny på listen er også smart home-produkterne fra Tado, som bl.a. producerer intelligente radiatortermostater, der gør det nemt at reducere energiforbruget og varmeregningen.

”Vi oplever helt forventeligt en større efterspørgsel på produkter til hjemmet, når det er her, vi alle sammen bruger mest tid i øjeblikket. Derfor har vi den seneste tid udvidet vores sortiment inden for netop den kategori med bl.a. robotstøvsugere og produkter til intelligent varme- og lysregulering. Alt sammen noget, der kan gøre hverdagen lidt nemmere for vores kunder, mens de jonglerer arbejde, børnepasning og hjemmeskoling,” siger Frederik Grønlund Scholten, der er Head of Marketing & Proposition hos 3.

Top 10 solgte mobiler i januar 2021

 1. iPhone 12 Pro
 2. iPhone 12 Pro Max
 3. iPhone 12
 4. iPhone 12 mini
 5. iPhone SE
 6. iPhone 11
 7. Samsung Galaxy S21 Ultra
 8. Samsung Galaxy S21
 9. Samsung Galaxy S20 Ultra
 10. Samsung Galaxy S20

Top 10 solgte mobiler i december 2020

 1. iPhone SE
 2. iPhone 12 mini
 3. iPhone 12 Pro
 4. iPhone 12
 5. iPhone 12 Pro Max
 6. iPhone 11
 7. Samsung Galaxy S20
 8. iPhone 11 Pro
 9. OnePlus Nord
 10. Samsung Galaxy A51

Top 10 solgte high-end-tilbehør i januar 2021

 1. Apple Watch
 2. Apple Airpods
 3. Linksys Mesh WiFi-system
 4. Samsung Galaxy Watch
 5. Apple TV
 6. Garmin-ure
 7. Samsung Galaxy Buds
 8. Dji-droner
 9. Tado-radiatortermostater
 10. Beoplay-højttalere

Top 10 solgte high-end-tilbehør i december 2020

 1. Apple Airpods
 2. Apple Watch
 3. GoRunner-løbehjul
 4. Beoplay-højttalere
 5. Apple TV
 6. Beoplay-høretelefoner
 7. Nintendo Switch
 8. Samsung Galaxy Watch
 9. Soundboks-højttalere
 10. JBL-høretelefoner

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>