5G moduler med CEJN lynkoblinger optimerer driften og reducerer belastningen på elnettet
Hjem NYHEDER 5G moduler med CEJN lynkoblinger optimerer driften og reducerer belastningen på elnettet

5G moduler med CEJN lynkoblinger optimerer driften og reducerer belastningen på elnettet

Af Redaktionen

RISE ICE data center, det førende forskningscenter for datacentre i Europa, kører et projekt med fokus på bæredygtige og effektive datacentre, cloud og analytiske platforme.

5G moduler med CEJN lynkoblinger optimerer driften og reducerer belastningen på elnettetSom en del af dette projekt er et 5G modul blevet designet til at muliggøre innovationer og applikationer til AI og cybersikkerhed inden for den offentlige sektor. 5G modulet er designet til bæredygtig edge computing. CEJN forsyner dette projekt med lynkoblinger, der muliggør mobilitet til on-demand applikationer.

“Ved at gøre dette vil belastningen af elnettet blive reduceret og fordelt mere jævnt.”

5G modul til øget behov for AI

Energi har gennem tiden udviklet sig i forskellige faser og stadier. Vi er nu i en fase, hvor maskinlæring og AI spiller, og fremover vil spille, en større rolle med overgangen til 5G.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>