Høj tæthed i en robust pakke
Hjem NYHEDER Høj tæthed i en robust pakke

Høj tæthed i en robust pakke

Af Redaktionen

Phoenix Contact introducerer sit første robuste multifiber datastik til markedet.

Høj tæthed i en robust pakkeLyslederstikkene fra M17 MPO (Multifiber Push-On) serien er særligt egnet til dataoverførsel i realtid i intelligente netværk.

De robuste interfaces har lysledere af høj kvalitet, som giver stabil båndbredde over lange afstande. MPO interfaces fås som monterede patchkabler med to M17 rundstik hver eller som monterede tilslutningsbokse til 19” installationer. De formonterede komponenter med et eller to MPO komponentstik og op til 72 LC duplex fronttilslutninger giver hurtig og enkel installation uden yderligere værktøj. De nye interfaces er designet med ekstra stabil båndbredde og giver optimeret tilbageløb på op til 30 dB.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>