Årets danske partnere fundet ved Dell Technologies’ awardshow
Hjem NYHEDER Årets danske partnere fundet ved Dell Technologies’ awardshow

Årets danske partnere fundet ved Dell Technologies’ awardshow

Af Redaktionen

Dell Technologies har kåret årets partnere i Danmark til deres partnershow, der i år blev afholdt virtuelt.

Årets danske partnere fundet ved Dell Technologies’ awardshow

Årets danske partnere fundet ved Dell Technologies’ awardshow

Dell Technologies har netop afholdt deres årlige partner awardshow, The Morning Awards Show, der hylder den amerikanske it-virksomheds partnere. Til showet kåres også de bedste partnere gennem det forgangne år i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Østrig og Schweitz.

Grundet sundhedskrisen var showet i år rykket online, og medarbejderne fra både Dell Technologies og deres partnere deltog fra de mange hjemmekontorer.

“Vores partnere betyder meget for Dell Technologies, og derfor er vi også glade for at have muligheden for at hylde deres enorme indsats gennem det sidste år. Til trods for, at vi i år har været nødsaget til at afholde showet virtuelt, har vi oplevet en stor interesse fra de forskellige partnere. Det viser bare, at vi har nogle dedikerede partnere, der fortjener en kæmpe tak fra vores side,” udtaler Christian Borg Møhl, der er Channel Country Manager hos Dell Technologies i Danmark.


Her er årets danske vindere fra The Morning Awards Show 2020:

Partner of the year: Atea
Client solutions partner of the year: ed A/S
Infrastructure solutions partner of the year: Dustin
Distributor of the year: SEC Datacom
Rising star of the year: Businessmann

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>