Adobe afslører de nyeste videonyheder
Hjem NYHEDER Adobe afslører de nyeste videonyheder

Adobe afslører de nyeste videonyheder

Af Redaktionen

Adobe har løftet sløret for en række nye videofunktioner til Adobe Creative Cloud, der giver et bedre workflow og gør det muligt for videoprofessionelle at bruge mere tid på kreative visioner frem for monotone redigeringsopgaver.

Adobe afslører de nyeste videonyheder 2Opdateringen byder bl.a. på Adobe Sensei-drevet animation, intelligente audio clean-up værktøjer, selektiv color grading og avancerede datadrevne skabeloner for motion graphics og end-to-end VR 180 support. Premiere Pro, After Effects og andre Creative Cloud-applikationer er blevet brugt i noget af det mest banebrydende arbejde i Hollywood i løbet af det sidste år. Det gælder fx serierne Stranger Things og MINDHUNTER, dokumentarerfilmene Unbanned og Wild Wild Country, musikvideoerne Childish Gambino’s This is America og Jason Mraz’ Have It All og de kommende spillefilm The Ballad of Buster Scruggs og THE OLD MAN & THE GUN. ”Videoprofessionelle kæmper med korte deadlines og lange lister med leveringer. Den seneste Creative Cloud-udgivelse introducerer ny innovation og giver mulighed for at løse opgaver hurtigere,” siger Steve Warner, Vice President for digital video and audio hos Adobe. Opdateringerne kommer i kølvandet på Adobes offentliggørelse af Project Rush, som er den første alt-i-en videoredigeringsapp designet specielt til skabere af online content, og som kan bruges på tværs af enheder. Project Rush giver en strømlinet og intuitiv brugeroplevelse, der gør det lettere end nogensinde før at skabe og dele online content ved at udnytte styrken i Premiere Pro og After Effects. Project Rush er i øjeblikket i beta og bliver tilgængeligt senere i år.

Bedre workflows for redigering af video og lyd

  • Udforsk nye måde at animere –Form dine lag til dynamiske former med de nye Mesh Sculptering værktøjer, der twister, bøjer og skalerer i After Effects. Takket være kunstig intelligens og maskinlæringsteknologi i Adobe Sensei er det muligt at skabe og animere unikke, stiliserede puppets ved hjælp af et webcam og reference artwork med Character Animator’s nye Characterizer.
  • Få bedre lyd– Forbedr øjeblikkeligt lyden med intelligente clean up værktøjer, DeNoise og DeReverb i Essential Sound-panelet. Skalér eller fjern baggrundsstøj og ekko fra et lydklip, der er blevet intelligent justeret af tilpassede algoritmer.
  • Tag kontrol over farverne– Tag gætværket ud af kurvejusteringer og bring enkelthed og præcision ind i selektiv color grading og farvestyring med de nye Lumetri Color værktøjer i Premiere Pro og After Effects.
  • Gør data til historier –Træk og slip regnearksfiler til Motion Graphic-skabeloner for at skabe visuelle fremstillinger af information i videoprojekter ved hjælp af datadrevne infografikker i Premiere Pro.
  • Spring ud i immersive video– Tilføj nye supportfunktioner til 180-graders video i Premiere Pro og After Effects, optimeret overførsel af video fra kamera til computer, effekter og output i Google VR 180 til visning på YouTube eller andre platforme.
  • Gør samarbejdet lettere– Inviter grupper og individuelle samarbejdspartnere til Team Projects og få let adgang til at vælge samarbejdspartnere og gemme grupper.
  • Forbedr Adobe Stock workflows– Søg og sorter mellem millioner af kuraterede, moderne 4K og HD-filmoptagelser og professionelt designede Motion Graphics-skabeloner fra Essential Graphics-panelet in Premiere Pro og After Effects.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>