ASUS Zenfone Max Pro lanceret i Danmark – Pure Android med høj batterikapacitet
Hjem NYHEDER ASUS Zenfone Max Pro lanceret i Danmark – Pure Android med høj batterikapacitet

ASUS Zenfone Max Pro lanceret i Danmark – Pure Android med høj batterikapacitet

Af Redaktionen

Zenfone Max Pro kommer med et massivt 5000mAh batteri, en 6-tommers FHD+ Full View-skærm og et dual-kamera system i et kompakt chassis, der ikke er større end mange standard 5,5-tommers smartphones.

Den drives af den hurtige og energieffektive Qualcomm® Snapdragon™ 636 Mobilplatform med Adreno™ 509-grafik. Den har to SIM-slots samt udvidelig lagring (triple-slot bakke) med op til 2TB microSD. Designet er et stilfuldt 180g-let metal chassis med diamant skårne kanter og 2.5D-buet display, og fås den flotte farve: Deepsea Black.

Pure Android: Ren version af Android 8.1 Oreo uden bloat og ekstra apps, til en hurtig og autentisk Android-oplevelse, der giver brugeren fuld kontrol.

To-dages batterilevetid: Et batteri med 5000mAh er i dag stadig ikke set særligt ofte. Op til 48t blandet brug, alternativt op til 42t taletid, 28t browsing, 20t videoafspilning eller 12t spil.

Hurtig og effektiv ydeevne: Den nyeste højtydende Qualcomm Snapdragon 636 giver en perfekt kombination af ydeevne og effektivitet.

Dual-kameraer: Tag smukke portrætter med kameraets indbyggede bokeh-effekt og tag skarpe billeder i 16 megapixel.

ASUS Zenfone Max Pro lanceret i Danmark - Pure Android med høj batterikapacitet 4

Pure Android:

Zenfone Max Pro kommer med ren version af Android 8.1 Oreo, den nyeste version af Android-brugergrænsefladen, der lader brugeren opleve en stock-version af Android uden ekstra installerede apps eller bloatware. Kombinationen af en ren Android-version og ekstrem lang batterilevetid er en kombination som er stærkt efterspurgt hos Android-fanbasen.

To dages batterilevetid:

Kendetegnet ved Zenfone Max Serien er den enorme batterikapacitet, designet til de rejsende, til mediekonsumenterne og til dem, der generelt har brug for maksimal batteriudholdenhed. Zenfone Max Pro har et højkapacitets, højdensitets 5000mAh batteri, der understøtter sin kraftfulde Snapdragon 636 processor – den mest kraftfulde kombination i Zenfone Max-serien – med et specialdesignet batteridesign, der pakker maksimal ydeevne på minimal areal.

Med så meget tilgængelig batterikapacitet kan brugerne browse mere, spille mere, streame mere – og tale så meget som de vil, uden at bekymre sig om at finde en stikkontakt. Zenfone Max Pro tilbyder brugere op til 20 timers YouTube-videoafspilning, op til 42 timers 3G-taletid og op til 28 timers Wi-Fi-webbrowsing. På én enkel opladning kan brugerne for eksempel spille op til 45 runder af Mobile Legends, eller se op til 2 sæsoner af Game of Thrones.

ASUS Zenfone Max Pro lanceret i Danmark - Pure Android med høj batterikapacitet 5

Hurtig og effektiv ydelse:

I hjertet af Zenfone er Max Pro finder man den avanceret Qualcomm Snapdragon 636 mobilplatform, der kombinerer en god og lydhør ydeevne med fantastisk batterilevetid og en kraftfuld adreno 509 GPU, der leverer forbedret spil- og browsing-ydelse. Zenfone Max Pro håndterer enhver opgave nemt, med ekstra ydelse i overskud.

Qualcomm Snapdragon 636 Mobile Platform er en avanceret 14nm 64-bit octa-core system-on-a-chip (SoC), som leverer over 40% højere processor ydelse og 10% højere grafik ydeevne end Snapdragon 630 Mobile Platform, mens den stadig opretholder fremragende batterilevetid.

Dual-kameraer:

Det bageste hovedkamera fokuserer på motivet hurtigere end du kan blinke og har en højopløsnings 16MP sensor med en højkvalitets f/2.0 brede blænde, der tager skarpe billeder.

Det sekundære kamera bruges til at skabe en kunstnerisk bokeh-effekt til portrætter og nærbilleder, der sætter motivet i skarpt fokus, mens den gradvist slører baggrunden – hvilket giver en blid men kraftig effekt, der får motivet til at skille sig ud.

Zenfone Max Pro optager video med op til 4K UHD-opløsning, så brugerne bare kan pege, skyde og dele deres minder, alle fanget med utrolige detaljer.

Pris og tilgængelighed: 

Zenfone Max Pro er tilgængelig nu hos udvalgte forhandlere, til en vejledende pris på 2290 DKK.

Tekniske specifikationer og produktbilleder findes vedhæftet nedenfor.

ASUS Zenfone Max Pro lanceret i Danmark - Pure Android med høj batterikapacitet 6

ASUS har over 20 års erfaring inden for teknologibranchen og er en førende virksomhed i den nye digitale tidsalder. ASUS er verdens tredjestørste producent af bærbare computere og opnåede i begyndelsen af 2016 en position som den største computerproducent på forbrugermarkedet i Norden.

Hos ASUS ligger det i vores DNA altid at udvikle produkter med fokus på innovation og høj kvalitet. ASUS er kendt for at have lanceret konceptet EeePC, der revolutionerede laptop-markedet, samt at være de første til at lancere 2-i-1 segmentet. Ved konstant at skubbe grænserne lykkedes det at lancere verdens tyndeste 13-tommer laptop, ASUS ZenBook UX305, der endda blev verdens mest solgte i sit segment (Ultrabooks med Windows).

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>