Atea vil erobre voksende marked for sundhedsteknologi
Hjem NYHEDER Atea vil erobre voksende marked for sundhedsteknologi

Atea vil erobre voksende marked for sundhedsteknologi

Af Redaktionen

Atea har ambitioner om at tredoble omsætningen af it-leverancer til sundhedssektoren inden for de næste tre år.

Atea vil erobre voksende marked for sundhedsteknologi

direktør for offentlige kunder i Atea, Morten Bo Jørgensen

Danskerne er positive overfor behandling med teknologiske hjælpemidler i eget hjem, viser ny undersøgelse.

Telemedicin og andre teknologiske løsninger inden for sundhed udvikler det danske sundhedsvæsen i disse år.

Atea er en af de førende på området, og Danmarks største leverandør af it-løsninger har ambitioner om at vokse betydeligt inden for sundhedsteknologiske løsninger til danskerne.

Sidste år omsatte Atea for 672 millioner til sundhedssektoren, herunder primært til regionerne, hvilket udgør 11 procent af Ateas samlede omsætning. Den omsætning skal tredobles i løbet af de næste tre år.

”Vi ønsker at være den foretrukne leverandør af sundhedsteknologiske løsninger til sundhedssektoren, herunder inden for telemedicin til eksempelvis KOL-, diabetes- og hjertepatienter. Målet er, at teknologien skal frigøre tid for personalet, som i stedet kan bruge ressourcerne til kerneopgaven; effektiv behandling, menneskelig omsorg og pleje,” siger direktør for offentlige kunder i Atea, Morten Bo Jørgensen.

Ateas ambitioner går godt i tråd med danskernes teknologiske parathed på sundhedsområdet. Danskerne er nemlig positivt indstillet over for nye teknologiske muligheder som telekit, videokonsultationer med sundhedspersonale og selv-monitorering, viser en helt ny undersøgelse blandt 1.000 danskere, som YouGov har foretaget for Atea.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>