Azets Group sikrer investering fra PAI Partners som vil ledsage Hg i næste fase af vækstrejsen
Hjem NYHEDER Azets Group sikrer investering fra PAI Partners som vil ledsage Hg i næste fase af vækstrejsen

Azets Group sikrer investering fra PAI Partners som vil ledsage Hg i næste fase af vækstrejsen

Af Redaktionen

Azets Group (“koncernen”), en førende udbyder af forretningskritiske services inden for regnskab, skat, løn, revision og rådgivning til SMV’er, har i dag offentliggjort, at PAI Partners (“PAI”), et fremtrædende private equity-firma, er indtrådt som ny investor i virksomheden.

Når investeringen er realiseret, har PAI en lige så stor og kontrollerende andel i Azets som de nuværende ejere Hg, en førende investor i europæiske og transatlantiske software- og servicevirksomheder.

Azets blev dannet af Hg for seks år siden som svar på den stigende digitalisering af finansielle compliance-processer for SMV’er. Siden da er koncernen vokset betydeligt og er i dag en af de største teknologibaserede udbydere inden for professionel rådgivning og finansielle og regnskabsmæssige services til SMV’er i verden.

Azets drager fortsat fordel af den generelle tendens til, at SMV’er outsourcer de services, som ligger uden for deres kerneområder, og som de ikke selv har indflydelse på, samt branchens meget fragmenterede natur. Siden virksomheden blev stiftet, har den opkøbt mere end 90 lokale udbydere. I dag hjælper de 7.600 medarbejdere hos Azets over 93.000 kunder og genererer en omsætning på ca. 700 millioner pund.

Nu bliver Azets støttet af to førende private equity-investorer: PAI med sin dybdegående brancheviden inden for virksomhedsservice og Hg med sin mangeårige erfaring inden for software- og serviceinvesteringer. Begge investorer har en stærk historik, når det handler om at arbejde sammen med ledelsesteams om hurtigt at skalere virksomheder og skabe globale brancheledere.

Dermed er Azets godt rustet til at fortsætte deres succesfulde vækststrategi og udvide sin tilstedeværelse på nye og eksisterende markeder i hele Europa gennem en kombination af organisk vækst og yderligere strategiske fusioner og opkøb.

Chris Horne, Group Chief Executive Officer hos Azets, udtaler:“Azets har fået et stærkt ry for at levere innovative, teknologibaserede services i en branche, der tidligere har været præget af, at teknologi kun er blevet anvendt i begrænset omfang. Vores femårige Pathway-strategi skitserer et klart formål og en vision for, hvordan vi ønsker, at vores virksomhed skal udvikle sig, og vi er meget glade for at have valgt to investorer, der ser lige så begejstrede på vores fremtid, som vi gør. At få opbakning fra endnu en investor i verdensklasse er et bevis på den udvikling, og det gør, at vi kan levere på fremtidige muligheder, der vil hjælpe os med at skalere, til gavn for de tusindvis af kunder og kolleger globalt.”

Colm O’Sullivan, partner hos PAI Partners, udtaler: “Med sin gennemprøvede og modstandsdygtige forretningsmodel har Azets skabt et stærkt udgangspunkt for fremtidig vækst. Takket være deres førende position på markedet er firmaet godt rustet til at drage fordel af de stigende niveauer inden for compliance, regulering og outsourcing, der understøtter markedet inden for deres kerneydelser. Vi ser frem til at samarbejde med ledelsesteamet og Hg i næste fase på Azets’ vækstrejse.”

Azets Group sikrer investering fra PAI Partners som vil ledsage Hg i næste fase af vækstrejsen

Chris Horne

Matthew Brockman, Managing Partner hos Hg, udtaler: “Vi er meget glade for at have nået denne milepæl med Azets. Lige fra den oprindelige vision har vi møjsommeligt opbygget en virksomhed i verdensklasse ved hjælp af vores dybdegående brancheviden og betydelige operationelle evne til at opbygge software- og servicevirksomheder. Denne transaktion giver os mulighed for at sende betydelig kapital tilbage til vores investorer, og det har været en stor prioritet for os det seneste år. Og samtidig får vi tilført betydelig ny ekspertise fra en stærk partner og fastholder en betydelig interesse i den næste fase af Azets’ vækstrejse.”

Den endelige gennemførelse er betinget af de sædvanlige myndighedsgodkendelser.

Hg og Azets’ ledelse blev rådgivet af JP Morgan (primær rådgiver), Jefferies, Alpha Advisory, Skadden, EY og OC&C. PAI Partners blev rådgivet af Deutsche Bank, Freshfields, KPMG, Alvarez & Marsal og Bain & Company.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>