Azets overtager Naver Ejendomsadministration i Danmark
Hjem FINANSIEL Azets har opkøbt Naver Ejendomsadministration i Danmark

Azets har opkøbt Naver Ejendomsadministration i Danmark

Af Redaktionen

Den internationale outsourcing-, compliance- og rådgivningskoncern Azets har opkøbt Naver Ejendomsadministration i Danmark og styrker dermed sin ejendomsadministration i Norden.

Handlen er Azets’ niende opkøb på ni måneder, idet koncernen fortsætter med at realisere sin strategi om vækst gennem opkøb, med en klar plan om at fordoble omsætningen på tværs af alle regioner over de næste fem år.

Erhvervelsen er det seneste i rækken efter de nylige opkøb af Sandisons, Tait Walker, Garbutt & Elliott og Inspire Accountants i Storbritannien, Karabingruppen i Norge, DanAccount og KMD Perspektiv i Danmark samt Isännöinti Rantamäki i Finland, hvor Azets styrker sin position som førende i SMV-segmentet.

Naver Ejendomsadministration har base i Skibby på Hornsherred. Virksomheden beskæftiger syv medarbejdere og samarbejder med knap 50 andelsboligforeninger, ejerforeninger, ejendomsandelsselskaber og gårdlaug samt flere selvstændige udlejnings- og investeringsejendomme.

Azets overtager Naver Ejendomsadministration fra medejerne Dorte Mørk Mortensen og Mogens Mortensen, som har planlagt generationsskiftet, siden de købte grundlæggeren Bente Naver ud i 2017. Opkøbet giver sikkerhed for fremtiden for Naver Ejendomsadministrations kunder og selskabets egenudviklede app, FlatCom, som sikrer effektiv data- og informationsudveksling med kunderne.

Azets overtager Naver Ejendomsadministration i Danmark

OPKØB – Azets har opkøbt Naver Ejendomsadministration i Danmark og styrker således ejendomsadministrationen i Norden

Mogens Mortensen udtaler: “Vi har gennem flere år opbygget en virksomhed, hvor medarbejderne er blevet vores familie, og hvor vores kunder er blevet mere end kunder. Så beslutningen om, hvem der skal fortsætte vores livsværk, er en stor en af slagsen. Kemien med Azets var god fra første møde, og vores værdier om professionel kundeservice, nærvær og engagement over for kunderne samt gode arbejdsforhold for medarbejderne passede også godt sammen.

Med dette salg giver vi vores medarbejdere mulighed for faglig udvikling i et attraktivt, fagligt miljø sammen med 300 dygtige kolleger.”

Alle medarbejdere hos Naver Ejendomsadministration er blevet tilbudt job hos Azets, som har dansk hovedkontor i Herlev og udfører opgaver inden for løn, regnskab og HR for både private og offentlige kunder.

Chris Horne, Azets’ Group CEO, udtaler: “Det glæder mig at byde Naver Ejendomsadministration og vores nye kolleger velkommen i koncernen som det seneste strategiske opkøb i vores proaktive M&A-program. Vi ønsker at arbejde sammen med mennesker, der deler vores vision. Hos Naver Ejendomsadministration ser vi mange af de samme værdier omkring talentudvikling og service excellence, og vi vil arbejde hårdt på at fastholde det fremragende ry, Naver Ejendomsadministration har opbygget gennem de seneste 20 år.”

June Mejlgaard Jensen, administrerende direktør for Azets Danmark, tilføjer: “Vi forstår, hvordan et godt arbejdsmiljø omsættes direkte til kvalitet og kundeservice. Og vi ved, hvor meget kunderne værdsætter at blive betjent af de samme konsulenter og rådgivere. Netop derfor kan Navers kunder og ansatte forvente business as usual.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>