Bedre søvn, bedre helbred: Nyt One UI 5 Watch byder på First Look til det kommende Galaxy Watch
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Bedre søvn: Nyt One UI 5 Watch byder på First Look til det kommende Galaxy Watch

Bedre søvn: Nyt One UI 5 Watch byder på First Look til det kommende Galaxy Watch

Af Redaktionen

Samsung Electronics har i dag løftet sløret for One UI 5 Watch, der bliver tilgængelig til Galaxy Watch-enheder senere i år.

Den nye software er designet til at give en mere personaliseret og intuitiv sundhedsoplevelse og den inkluderer forbedringer, der understøtter en bedre nattesøvn — noget der ofte bliver negligeret, men som er en essentiel del af generel velvære — såvel som adskillige fitness- og sikkerhedsfunktioner.

“Samsungs mission er at hjælpe brugere med at nå deres sundhedsmål med et primært fokus på at forbedre søvnkvaliteten. Vores One UI 5 Watch er et eksempel på, hvordan vi opretholder vores mål om at hjælpe mennesker med at forbedre deres søvnkvalitet med søvn-tracking funktionen, der kan hjælpe brugerne hver dag så de kan føle sig klar til en ny dag”, sagde Andreas Bergqvist, Head of Product Management Mobile eXperience.

Bedre søvn: Essentielt for velvære

Samsung har fokuseret på tre nøgleelementer for bedre søvn: forståelse for personlige søvnmønstre, opbyggelse af sunde vaner og etableringen af et søvnvenligt miljø. One UI 5 Watch lever op til disse elementer med en endnu mere komplet søvnoplevelse.

Det nye Sleep Insights UI viser brugerens søvnscore for at kunne give et mere klart snapshot af den foregående nats søvn, efterfulgt af relaterede metrikker som sovefaser, snorketimer, og blodoxygenniveauer. Derudover er Sleep Coaching — skræddersyet til otte forskellige søvntyper — også tilgængelig direkte på Galaxy Watch såvel som på den parrede smartphone, hvilket gør det mere belejligt og opretholder motivationen, så brugere kan tracke deres vaner og rutiner på et hvert tidspunkt.

Dét at have et komfortabelt miljø kan gøre meget for søvnkvaliteten, da selv små distraktioner kan have store konsekvenser. Derfor har Samsung gjort det nemmere at forbinde Galaxy Watch til en række forskellige enheder. Så snart brugerens Galaxy Watch opsnapper, at brugeren er faldet i søvn hjælper SmartThings med at slukke de opkoblede enheder for at skabe et mere gunstigt søvnmiljø. Sleep Mode muter hurtigt og nemt notifikationer og dæmper lyset på brugerens telefon- og urskærm, og One UI 5 Watch bygger videre på funktionen ved at bruge en infrarød sensor fremfor et grønt LED-lys for yderligere at kunne minimere distraktioner.

En klogere fitnessmakker

Personaliseret Heart Rate Zone er blevet tilføjet til Galaxy Watchs andre skræddersyede løbefunktioner — inklusiv realtid running analysis og et skræddersyet interval training-program. Denne nye funktion analyserer fysiske kundskaber og sætter fem optimale intensivitetsniveauer til træningen (opvarmning, fedtforbrænding, cardio, hård træning, og max ydelse). Det gør brugerne i stand til at sætte deres egne mål baseret på egne kundskaber og helbred i alt fra fedtforbrænding til intens cardio.

Bedre søvn, bedre helbred: Nyt One UI 5 Watch byder på First Look til det kommende Galaxy WatchPersoner med forkærlighed for udendørsaktiviteter kan nu se frem til yderligere fordele med Galaxy Watch Pro. Det gælder en udvidet Route Workout—der nu understøtter løb og gang sideløbende med de tidligere vandring- og cykling route-muligheder. Galaxy Watch Pro-brugere kan også søge og tilgå GPX File Databasen direkte via Samsung Health appen, og modtage anbefalinger på nye ruter baseret på input som lokalitet, tid, rating og popularitet.

Sikkerheden kommer først og er altid på

Sikkerhed er et must når det kommer til sundhed og velvære og One UI 5 Watch tilbyder også forbedrede værktøjer, der giver bedre sindsro. Opdateringer til SOS-funktionen tillader direkte kommunikation til et nødtelefonnummer for at videregive oplysninger om, hvor brugeren befinder sig, og det tillader også øjeblikkelig adgang til brugerens medicinske oplysninger, når SOS er aktiveret. Ydermere er Fall Detection nu aktiveret som standardindstilling til brugerne af ældre alder for at minimere risiciene for nødstilfælde. Dette er blot udvalgte eksempler på Samsungs løbende bestræbelser på at forbedre brugernes sikkerhed under træning.

One UI 5 Watch vil være tilgængelig ved den kommende Galaxy Watch-serielancering senere i år, hvorom flere informationer kommer snart.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>