BenQ og NUITEQ indgår samarbejde
Hjem NYHEDER BenQ og NUITEQ indgår samarbejde

BenQ og NUITEQ indgår samarbejde

Af Redaktionen

Bringer innovativt undervisningssoftware til BenQ’s populære interaktive fladskærme.

BenQ og NUITEQ indgår samarbejdeVed alle fremtidige køb af en BenQ interaktiv fladskærm medfølger fire licenser til NUITEQs innovative undervisningssoftware, Snowflake, så undervisere får de bedste undervisningsredskaber til både fjern- og klasseundervisning.

Skærm- og projektorproducenten BenQ lancerer i dag et nyt samarbejde med den svenske software-producent NUITEQ. Fremover vil NUITEQs avancerede, men letanvendelige Snowflake-software medfølge ved køb af alle BenQ’s Interaktive Flat Panel (IFP)-produkter.

Partnerskabet er et nordisk samarbejde for at give undervisere og lærere de bedste forudsætninger for at kunne skabe gode læringsscenarier. NUITEQ Snowflake er en alsidig touchskærmssoftware målrettet klasselokalet, så undervisere kan udnytte interaktive fladskærme til fulde, forberede undervisning og skabe unikke læringsforløb til et hvilket som helst fag – alt sammen samlet i en løsning, der har brugeroplevelsen og sikkerhed i fokus.

“Vi har arbejdet mod at udvikle en end-to-end-løsning til klasseværelser med sikkerhed for elever,studerende og lærere samt interaktiv læring som vores højeste prioritet. Vores mål er at give lærere og studerende mulighed for at samarbejde og lære med sjove og engagerende læringsfunktioner i et sundt læringsmiljø, og derfor er vi glade for at kunne meddele, at NUITEQ Snowflake-softwaren inkluderes på alle berøringsskærme til uddannelse og dermed skabe merværdi for vores kunder og brugere,” siger Bo Cramér, administrerende direktør BenQ Nordic.

Licenser og træning for 11.500 kroner
Ved hvert fremtidigt køb af BenQ’s IFP-produkter medfølger licens til Snowflake-softwaren. Softwaren kan frit bruges uden tidsbegrænsing, hvilket betyder, at undervisere kan installere softwaren på deres hjemmecomputer og dermed kunne forberede og fjernundervise, skulle der være behov for dette. Eleverne kan altid tilgå og deltage i undervisningen via deres egne digitale enheder.

Dog er ingen software bedre, end brugerens forståelse for, hvad softwaren kan bruges til. Derfor medfølger der sammen med NUITEQ Snowflake licenserne også digital undervisning, så undervisere og lærere på bedst mulig vis kan lære at benytte alle Snowflakes mange læringsfremmende funktioner. Tilsammen har Snowflake-licenserne samt træning en værdi på knap 11.500 kroner.

“Vi er glade for at samarbejde med et stærkt etableret teknologi-brand som BenQ i Norden. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen og i fællesskab bringe interaktivitet ind i skoler og øge samarbejdet i klasseværelser eller ved fjernundervisning. Vores prisvindende touchskærmssoftware, NUITEQ Snowflake, er nu tilgængelig med BenQs interaktive store format her i regionen,”. siger Harry van der Veen, CEO & medstifter af NUITEQ.

Tilbuddet følger med ved alle BenQ’s IFP-produkter. Kontakt din BenQ eller din nærmeste forhandler en demonstration.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>