Brother introducerer ny selv-laminerende tape til opmærkning af ledninger og kabler
Hjem NYHEDER Brother introducerer ny selv-laminerende tape til opmærkning af ledninger og kabler

Brother introducerer ny selv-laminerende tape til opmærkning af ledninger og kabler

Af Redaktionen

Brothers nye selv-laminerende tape er en nyttig hjælp i datacentre.

Brother introducerer ny selv-laminerende tape til opmærkning af ledninger og kabler

Brothers nye selv-laminerende tape er velegnet til kabelomvikling.

Labelen lamineres under udskrivning, hvilket fjerner behovet for at omvikle hele det udskrevne område. Denne proces kan gøre det hurtigere at anvende labels.

Tapen gør arbejdet mere bekvemt for installatører, da de nu kan bruge Brother-tape med en bredde på 24 mm til at mærke CAT6A-kabler med stor diameter uden at skulle gå op i størrelse til en bredere tape.

Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director, Brother Nordic A/S: “Inden for markeder som elektronik, netværksinfrastruktur og industri er det afgørende at have en label, man ved kan modstå tidens tand samt holder sig læselig og intakt selv under de mest barske forhold.”

“Variationen i TZe-tape sortimentet betyder, at der er en løsning til alle professionelle, så de kan få en opmærkningsløsning, der leverer tydelig, holdbar og struktureret identifikation – hvilket er afgørende i disse brancher.”

Den nye selv-laminerende tape er en del af Brothers velkendte tapesortiment, der henvender sig til professionelle – nu under navnet Pro Tape-sortimentet. Tapene gør mærkningen mere holdbar og fleksibel for elektrikere, netværksinfrastruktur-ingeniører og dem, der arbejder på de industrielle markeder.

Tapene, der fås til specifikke formål og miljøer, er lavet af stærke og holdbare materialer i professionel kvalitet. Dermed udgør de en komplet labelløsning på arbejdsstedet.

Pro Tape-sortimentet omfatter syv tapetyper i forskellige bredde- og farvekombinationer:

  • Ekstra klæbende lamineret tape designet til glatte, ujævne og pulverlakerede overflader
  • Selv-laminerende tape gør det muligt at beskytte udskrevne labels og permanent forsegle dem med et laminatlag viklet over sig. Ideelt til kabler, herunder CAT6A
  • Flexi-ID tape udviklet til opmærkning af kabler samt kabelomvikling
  • Krympeflex-tape lavet af særlig ikke-klæbende tape, der omslutter kablet, når det krymper
  • FLe flag, ideel til fiberoptiske og andre tynde kabler
  • Sikkerhedstape viser tydeligt, hvis labelen er blevet manipuleret, og kan ikke påføres på ny, når først den er pillet af
  • Stenciltape, en ikke klæbende tape til elektrolytisk opmærkning ( permanent mærkning af strømførende overflader ) eller mærkning af glas vha. en ætsende pasta.

Hvorfor Pro?

For at sikre holdbarheden i de barske omgivelser, som Brother P-touch-labels kan blive udsat for, har de gennemgået en række strenge test. Derfor kan brugerne stole på, at deres labels vil holde længe. Test har bevist, at de bliver siddende og forbliver læselige, når de udsættes for slid, kemikalier og ekstreme temperaturer.

Glatte og ujævne overflader

Uafhængige test viser, at den stærkt klæbende tape i gennemsnit har tre gange højere klæbestyrke end Brothers standardtape på ujævne overflader. Det gør den ideel til elektriske paneler og serverrum.

Identifikation af ledninger og kabler

Flexi-ID tape og selv-laminerende tape har et særligt klæbemiddel, så de vikles sikkert omkring krumme overflader med en minimums-diameter på 3 mm.

Derudover er den robuste krympeflex-tape UL-godkendt som en UL224-komponent med klassifikationen VW-1.

Brugerne kan være sikre på, at bestemmelserne overholdes, idet vores tapes hjælper med at overholde bestemmelserne for elektrikere og standarderne ISO/IEC 14763-2 og ANSI/TIA-606-C for netværksinfrastruktur-ingeniører.

Pro Tape-sortimentet passer til P-touch-labelprinterne til håndværkere som f.eks. PT-E550WVP.

Priserne på Brother Pro Tape starter ved 125 kr. ekskl. moms.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>