CatalystOne udgiver opdateret 2018 version af Buyer’s Guide til HR-systemer

Efter at været blevet downloadet af flere hundrede Nordiske virksomheder, siden den oprindelige udgivelse i 2016, har CatalystOne nu opdateret deres Buyer’s Guide til HR-systemer, som kan downloades gratis fra CatalystOne websitet.

CatalystOne udgiver opdateret 2018 version af Buyer's Guide til HR-systemer 1Flere og flere mellemstore og store virksomheder, er begyndt på en digitaliseringsprocess og her er valget af HR-system helt afgørende for at transformere HR-afdelingen fra Administration og til en strategisk partner.

“Et godt HR-system er kernen i en succesfuld HR-afdeling og uden et godt system vil man sidde fast i manuelle processer, gå glip af mulighederne der ligger i HR analyser og data, samt bruge uforholdsmæssig meget tid og ressourcer på at manuelt drive virksomhedens interne HR-processer.” – Udtaler David Rasmussen, Marketing Manager, CatalystOne Solutions Danmark.

Derfor har CatalystOne valgt at lave en Buyers Guide. Ikke for fortælle om sit eget produkt, eller tjenerester, men for at hjælpe de mange HR-afdelinger og HR-chefer som står over for en vanskelig beslutning og som måske ikke har prøvet at indkøbe IT-systemer før.

E-bogen giver blandt andet svar på:

  • Hvordan implementeres et HR-system?
  • Hvad er “best of breed” inden for HR-software?
  • Hvordan overbeviser man ledelsen om at investere i et HR-system?
  • Hvilke spørgsmål skal du stille leverandørerne?

E-bogen er gratis og kan downloades via linket her.