Cisco afslører ny teknologi, der forudsiger netværksproblemer
Hjem LEVERANDØRCISCO Cisco afslører en ny teknologi, der forudsiger netværksproblemer

Cisco afslører en ny teknologi, der forudsiger netværksproblemer

Af Redaktionen

Efter to års udvikling og test med 15 kunder har Cisco nu udviklet en ny teknologi, der automatisk kan finde og løse netværksproblemer, før de opstår.

Den nye teknologi vil indgå nye produkter og løsninger de kommende år.

Cisco, der er en verdensførende netværksproducent, løfter nu sløret for fremtidens netværk, der kan forudsige problemer i netværket, før de opstår.

I mere end to år har Cisco arbejdet på at udvikle og skabe en ny analyse-teknologi, der kan forudsige netværksproblemer, før de opstår, og dermed hjælpe it-medarbejdere i hele verdens med at lære, forudsige og planlægge udviklingen af deres netværk for at undgå nedbrud og forstyrrelser.

Cisco har testet teknologier hos 15 virksomheder, heriblandt Phillips 66, Schneider Electric and the Adecco Group, og resultaterne med teknologien er nu så gode, at Cisco over de kommende år vil implementere teknologien i nye produkter og løsninger.

”Fremtidens forbindelser vil være afhængig af selvhelbredende netværk, der kan lære at forudsige og planlægge. Vores forskning i forudsigende netværk er blevet testet og udviklet sammen med kunder og tidligere brugere, der ser store fordele og sparer tid og penge. Branchen har ventet på sikre og proaktive netværk, og det er kun Cisco, der kan gøre dette,” siger Chuck Robbins, CEO i Cisco.

Sådan fungerer det

For at forudsige netværksproblemer, før de opstår, indsamler Ciscos nye analyse-teknologi data fra et utal af telemetrikilder.

Cisco afslører ny teknologi, der forudsiger netværksproblemer

Når dataene er integreret i analysemotoren, lærer den nye teknologien mønstrene at kende ved hjælp at en række forskellige machine learning-modeller, og den begynder at kunne forudsige problemer med netværket, mens den oplister forslag til at løse problemerne.

Den nye teknologi skal hjælpe it-medarbejdere med at være proaktive og sikre et sikkert og pålideligt netværk, som er under stigende pres som følge af det hybride arbejde, hybrid cloud, sikkerhedstrusler og meget mere.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>